6.oktobrī, Rimi Olimpiskā centra O-sands pludmales volejbola laukumos norisinājās šī mācību gada pirmai LU pludmales volejbola nakts turnīrs.

Turnīram pieteikušās bija 9 komandas, komandas tika sadalītas divās apakšgrupās, kur katra ar katru komandu izspēlēja 1 setu līdz 15 punktam. Tālāk uz play-off pirmo kārtu tika 8 komandas kur jau spēles notika līdz 2 setu uzvarai.  

A apakšgrupā, kurā bija 4 komandas, kā pirmā komanda pāliecinoši izgāja “Daigas rūķīšī” nezaudējot nevienu spēli apakšgrupā. Turpretī B apakšgrupā nācās skaitīt “mazos punktus” trīs komandām, lai noskaidrotu pirmās, otrās un trešās vietas ieguvējus šajā apakšgrupā.

Ceturtdaļfinālos nekādu pārsteigumu nebija un visu spēļu favorīti tika tālāk uz pusfināliem, aiz sevis atstājot “Apbedītājus”, “Pražšti rizci”, “Tīri tā” un “Svešos bumbotājus”. Pirmajā pusfinālā “Nav ideju” pārliecinoši ar 15:3 un 15:9 uzvarēja “JF”, taču otrs pusfināls bija daudz sīvāks kur par mata tiesu ar rezultātiem 15:13 un 15:13 uz lielo finālu tika “International”.

Spēlē par 3.vietu tikās komandas “JF” un “Daigas rūķīši”, kur uzvarētājs tika noskaidrots 3 setu cīņā. Šoreiz labāki bija komanda “JF”, kuri mājās varēja vest LU Volejbola nakts turnīra BRONZU.

Nakts galvenajā spēlē par ZELTA medaļām tikās “Nav ideju”  un “International”. Uzvarētāju noskaidrošanai bija nepieciešami 2 seti. Komanda “International” nespēja atrast savu spēles ritmu un “Nav ideju” plūca uzvaras laurus šajā nakts turnīrā.

LU pludmales volejbola nakts medaļu ieguvēji:

1.vieta – Nav Ideju (Jana Poļaka un Kristers Dinsbergs)

2.vieta – International (Gabriela Woytas un Lauris Roberts Skripsts)

3.vieta – JF (Liāna Lenceviča un Reinis Ivanovs)

Paldies visiem dalībniekiem par piedalīšanos

Dalīties