No 5. līdz 9. septembrim LU Sporta centrs piedāvā ikvienam doties uz sporta un fitnesa nodarbībām, un izmēģināt tās bez maksas.

Šajā rudens semestrī tiek piedāvātas 15 fitnesa nodarbības un 7 sporta veidu treniņi 10x nedēļā. LU Sporta centrs piedāvā izmēģināt un apmeklēt šādas fitnesa nodarbības - rīta rosmes, atslodzes pauzes pusdienas laikā, pilates, strong body, fit & strong, cross training, interval training, FDA, functional training, Jogu un VFS. Visas fitnesa nodarbības notiek zinošu un profesionālu fitnesa treneru vadībā. Ar fitnesa nodarbību grafiku iepazīsties šeit!

Protams neiztikt arī bez dažādu sporta veidu treniņiem! Šajā rudens semestrī LU Sporta centrs piedāvā 7 sporta veida treniņus 10x nedēļā! Treniņi notiek sekojošos sporta veidos - basketbolā, galda tenisā, volejbolā, pašaizsardzībā, cīņā, florbolā un futbolā! Ar sporta treniņu grafiku vari iepazīties šeit!

Pēc izmēģinājuma nedēļas, lai apmeklētu treniņus, būs nepieciešams iegādāties sporta abonementu. Sporta abonements LU Studentiem un darbiniekiem maksā 20 EUR vai 30 EUR (atkarībā no izvēlētā sporta vai fitnesa nodarbību plāna). Vairāk par abonementu uzzini šeit.

Tiekamies treniņos!

Dalīties