Gluži kā katru gadu, arī šī akadēmiskā gada sākums nebūs izņēmums Latvijas Universitātes karsējmeiteņu komandas jauno dalībnieču uzņemšanai. Šogad atlase notiks 29.septembrī Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes vingrošanas zālē, savukārt vēl pirms tam ikvienu dejotāju aicinām uz komandas atvērto treniņu.

Latvijas Universitātes karsējmeiteņu komandai šī būs jau 14. sezona. Dejošana LU karsējmeiteņu komandā dalībniecēm kļuvusi par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu un neaizmirstamu piedzīvojumu. Visbiežāk deju priekšnesumus iespējams vērot Latvijas Universitātes basketbola komandas mājas spēļu laikā, savukārt tam papildus neizpaliek regulāri aicinājumi uzstāties arī dažādos citos pasākumos.

Iekļūstot komandas pamatsastāvā, Tev būs iespēja apmeklēt bezmaksas treniņus profesionālu treneru vadībā un piedalīties sporta pasākumos. Kā arī iespēja iegūt studiju maksas atlaides.

Jauno dejotāju atlase notiks 29.septembrī pulksten 19:00 (reģistrācija no 18:45). Aicinām pirms tam apmeklēt arī atvērto treniņu 27.septembrī 19:00 – 21:00. Atvērtais treniņš notiks LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes vingrošanas zālē (Aspazijas bulvārī 5).

Atlasē vērtēsim tavu dejotprasmi, vizuālo koptēlu, attieksmi un motivāciju.

Atlasei sagatavo līdz 1 minūti garu priekšnesumu ar izvēlētu mūziku, lai parādītu savu dejotprasmi, akrobātikas spējas, karsējmeitenes enerģiju un skaistāko smaidu.

Lai pieteiktos atlasei, aizpildi pieteikuma anketu šeit vai arī https://ej.uz/LUcheeruznemsana.

Jautājumu gadījumā droši raksti mums FB vai Instagram.

Tiekamies atvērtajā treniņā un atlasē!

 

Dalīties