Foto: Māris Greidāns

Latvijas Universitāte guva uzvaru Pafbet Latvijas Basketbola līgas ceturtdaļfināla otrajā spēlē pret Valmiera Glass ViA

Studenti mājas spēlē ar rezultātu 79:66 (18:8, 38:32, 54:47). izcīnīja panākumu pār Valmiera Glass ViA, sērijā izlīdzinot rezultātu 1:1 . Sērijā cīņa ritēs līdz vienas komandas trim uzvarām.

Visu spēli studenti spēlēja agresīvi un ātri, un jau pirmajā ceturtdaļā tika sasniegts desmit punktu pārsvars, tomēr sākot strādāt aktīvāk uzbrukumā, viesi otrās ceturtdaļas beigās samazināja mājinieku punktu pārsvaru, un puslaika pārtraukumā studenti devās būdami vadībā par sešiem punktiem. Otrajā puslaikā cīņa laukumā kļuva saspringtāka, tomēr studentiem izdevās gūt uzvaru pār valmieriešiem, ne reizi neatrodoties iedzinēju pozīcijās.

LU rindās rezultatīvākais bija Ričards Vitoļskis, kurš spēles laikā sakrāja divdesmit vienu punktu, sešas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvās piespēles, kā arī četrpadsmit punktus, trīs atlēkušās bumbas un trīs rezultatīvās piespēles pievienoja Dāvids Vīksne.

Valmiera Glass Via komandā rezultatīvākais ar piecpadsmit punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām un divām rezultatīvajām piespēlēm bija Kārlis Apsītis, kā arī trīspadsmit punktus un astoņas atlēkušās bumbas izcīnīja Klāvs Dubults.

Dalīties