Šodien ''Arēnā Rīgā'' mūsu vīriešu florbola komanda ''Latvijas Universitāte/FS Masters'' aizvadīja Superfināla spēli. Latvijas čempionāta vīriešu 1. līgas Superkausā mūsu komandai pretī stājās ''Ogres Vilki''. Panākumu un Superkausu ar rezultātu 7:5 izcīnīja mūsu ''Latvijas Universitāte/FS Masters'' trenera Remāra Vikāna vadībā.  

'Latvijas Universitāte/FS Masters'' atklāja mača rezultātu jau spēles trešajā minūtē. Ogrēnieši gan ātri vien līdzsvaru uz tablo atjaunoja. Abas komandas vairākkārt apmainījās vārtu guvumiem, taču izteikta pārsvara nevienai no vienībām nebija.

Pirmo reizi divu vārtu pārsvars kādai no komandām bija vien spēles 50. minūtē, kad mūsu spēlētājs Matīss Tepers realizēja komandas skaitlisko vairākumu. Ogrēnieši vienus vārtus atguva, taču pēdējā minūtē izdarīja noteikumu pārkāpumu. Par to tika piespriests soda metiens, kuru LU realizēja un nodrošināja sev panākumu, kā arī Superkausu.

Treneris Remārs ir gandarīts par rezultātu un lepojas ar komandu!

"Laikam tagad var teikt, ka sezona izdevusies lieliski. Izcīnīts čempionu tituls un arī uzvara superkausā, un vēl pie tam arēnā. Tas ir liels notikums puišiem. Šodienas spēles sākumā bija jūtams liels saspringums, bet sākot ar spēles otro pusi spējām jau rādīt savu sniegumu. Liels lepnums par jauniešiem, kuri daudz darba ieguldījuši, lai nonāktu līdz šodienas uzvarai. Šī pieredze palīdzēs attīstīties un motivēs turpināt strādāt treniņos, lai spertu soli uz priekšu."

''Ogres Vilki'' - ''Latvijas Universitāte/FS Masters'' 5:7 (3:2, 0:2, 2:3)
Vārtus Latvijas Universitātes labā guva Jurģis Aizupietis, Kristaps Reidzāns, Roberts Trofimenko, Matīss Tepers (2) , Emīls Jančevskis, Kristers Ločmelis.

Prieks un lepnums!

Avots: sportacentrs.com

Dalīties