Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Sporta centrā divu dienu garumā norisinājās XXXVII Latvijas universiāde galda tenisā, kurā mūsu (LU) meitenes dubultspēlē izcīnīja 3.vietu.

Latvijas Universitāti šajās sacensībās pārstāvēja studentes Ramona Galsone un Terēza Tabea Druviņa. Meitenes startēja dubultspēļu kategorijā un 6 komandu konkurencē izcīnīja godalgoto 3.vietu. Pirmo spēli pret Shcherbyna Oleksandra/Jakovļeva Anastasija 3 spēļu sērijās izdevās uzvarēt ar rezultātu 3:0. Kā nākamās pretinieces pretī stājās Majorova Viktorija/Zeltiņa Liāna, kuras tomēr izrādījās pārākas un spēļu sērijās uzvarēja ar rezultātu 3:0. Šīs spēles zaudējums Ramonai Galsonei un Terēzai Tabea Druviņai nodrošināja cīņu par 3.-4. vietu pret Pučkovsku Auriku/Steļmačenoku Janu. Spēli par 3.vietu mūsu studentes pārliecinoši uzvarēja ar rezultātu 3:0.

Ņemot vērā rezultātus vienspēlēs un dubultspēlēs, RTU studenti svinēja panākumu komandu ieskaitē gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē. RTU studentes par vienu punktu apsteidza LSPA, bet trešo vietu izcīnīja mūsu studentes. 

Dalīties