7.aprīlī, Rimi Olimpiskajā centrā, O-sands pludmales volejbola laukumos, tika aizvadīts šī mācību gada otrais LU Volejbola nakts turnīrs. Turnīram pieteikušās bija 10 komandas, kuras tika sadalītas 2 apakšgrupās. A apakšgrupā spēlēja „Pitoni”, „Karaliste”, „2 auni”, „Dusmīgie krabji” un “Bez mērauklas”, bet B apakšgrupā tikās „Šļapa”, „Ar plaukstu”, „Nav ideju” un “Gan jau saies.” No katras apakšgrupas labākās 4 komandas devās uz ceturdaļfināliem, bet katras grupas piektajai vietai pēc grupu turnīra nācās doties mājās.

A apakšgrupā iezīmējas izteikti līderi. Komanda „Bez mērauklas” uzvarēja visās spēlēs un  ierindojās A apakšgrupas pirmajā vietā. Viņiem uzreiz sekoja komanda ”Dusmīgie krabji”, 3.vietā ierondojās “Karaliste” un kā pēdējie, kuri iekļuva play-off kārtā, no A grupas devās “2 auni”.

B apakšgrupa spēku samēros bija daudz līdzīgāka. Lai noskaidrotu šīs apakšgrupas uzvarētājus, bija nepieciešams rēķināt mazo punktu koeficientu, jo 3 komandām bija vienāds uzvaru un zaudējumu skaits. Kā pirmie no apakšgrupas izgāja komanda „Gan jau saies” , otrie “RE&KA”, trešie “Nav ideju” un ceturtie “Ar plaukstu. ”

Pēc grupu spēlēm labākās 8 komandas tikās ceturtdaļfinālos, kur cīnījās par ceļazīmi uz pusfināliem. Ceturtdaļfinālos nekādu pārsteigumu nebija, un uz pusfināliem devās abu grupu 1. un 2.vietu izcīnījušās komandas. Pusfinālos komandas spēlēja līdz 2 setu uzvarai. Pirmajā pusfinālā „Bez mērauklas ” guva uzvaru divos setos ar 15:11 un 15:11 pār „RE&KA”, bet otrajā pusfināla spēlē bija nepieciešami 3 seti, lai noskaidrotu finālistus starp komandām “Gan jau saies” un “Dusmīgie krabji”. Sīvā 3 setu cīņa ar rezultātiem 15:12, 13:15 un 12:10 uzvaras laurus plūca komanda “Gan jau saies”.

Spēlē par 3.vietu tikās“RE&KA” un “Dusmīgie krabji”, kur 2 setu spēlē tika noskaidrots, ka bronzas medaļas šajā turnīrā iegūs komanda “RE&KA”. Lielajā finālā arī bija nepieciešami 2 seti, lai noskaidrotu šī LU Volejbola nakts turnīra uzvarētājus -  ar rezultātiem 15:9 un 15:10 uzvaru guva komanda “Bez mērauklas”, otrajā vietā atstājot “Gan jau saies”.

LU Volejbola nakts medaļu ieguvēji:

1.vieta – Bez mērauklas  (Īvaise Zaķe un Tomass Otmans)

2.vieta – Gan jau saies (Silga Ose un Rimants Žogota)

3.vieta – RE & KA (Katrīna Rudzīte un Reinis Otto)

Paldies visiem dalībniekiem par piedalīšanos!

Tiekamies 12. aprīlī LU Pavasara futbola turnīrā un 28.aprīlī LU florbola nakts turnīrā!

Dalīties