Foto: Māris Greidāns

Latvijas Universitāte trešdien izbraukuma spēlē pret Rakvere Tarvas piedzīvoja zaudējumu Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā un noslēdza pamatturnīru ar 11.vietu tabulā

LU viesu lomā ar rezultātu 79:91 (20:30, 11:24, 14:19, 34:18) piekāpās Rakvere Tarvas komandai. 

Jau no pašas spēles sākuma mājinieki kontrolēja notikumu gaitu, un arī otrajā ceturtdaļā studentiem neizdevās samazināt deficītu, kā rezultātā puslaika pārtraukumā mājinieki devās ar divdesmit trīs punktu pārsvaru. Tomēr pēdējā ceturtdaļā studenti veica izrāvienu un guva vēl trīsdesmit četrus punktus, kas palīdzēja pietuvoties pretiniekiem, tomēr ar to vien nepietika. Studenti pamatturnīru noslēdz ar vienpadsmito vietu tabulā, un Latvijas čempionāta ceturtdaļfināla sērijā līdz trim uzvarām cīkstēsies pret Valmiera Glass/ViA.

LU rindās rezultatīvākie bija Dāvids Vīksne, kurš sakrāja 23 punktus, pievienoja deviņas atlēkušās bumbas un vienu rezultatīvu piespēli, savukārt deviņus punktus, četras rezultatīvas piespēles un trīs atlēkušās bumbas pievienoja Ričards Vitoļskis.

Rakveres komandā ar 22 gūtiem punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Džamaurs Gregs, savukārt ar četrpadsmit punktiem, trīs atlēkušajām bumbām un rezultatīvajām piespēlēm - Arvans Lipasārs.

Dalīties