CS:GO

No 18. līdz 20. decembrim norisinājās RTU organizēts CS:GO turnīrs, kurš kopumā pulcēja 16 komandas. Turnīrā piedalījās arī Latvijas Universitātes CS:GO komanda. Diemžēl mūsu komanda izstājās 2.kārtā. Komandas sastāvā spēlēja:

  • Ričards Briedis (DF koledža / 3.kurss)
  • Darius Uščins (PPMF Dabaszinību skolotājs / 2. kurss)
  • Kristers Znotiņš (BVEF Industriālās inženierijas vadība / 2. Kurss)
  • Reno Ulmanis (FMOF Matemātika statistika / 1.Kurss)
  • Mārtiņš Dadzis (FMOF Fizika / 1. Kurss)

Liels notikums Latvijas Universitātes datorspēļu jomā bija iespēja organizēt Baltijas valstu kvalifikācijas sacensības uz Eiropas turnīru. Uz Baltijas kvalifikāciju pieteicās 3 komandas – Latvijas Universitāte, Tartu Universitāte un RTU komanda.

Baltijas kvalifikācijas turnīrā, savstarpēji tika spēlēti 30 raundi un finālā tiek tā komanda, kura iegūst vismaz 16 uzvaras. Pēc nejaušības principa tika izlozēta spēļu secība, kā rezultātā pirmo spēli aizvadīja Tartu Universitāte ar RTU komandu. Šajā duelī sākotnēji dominēja Tartu komanda, taču beigās RTU izrādījās pārāka un attiecīgi spēlēja finālā pret Latvijas Universitātes komandu.

Fināla spēle starp LU un RTU komandu bija ļoti spraiga un finālā izspēlējot 3 spēles. Pirmajā spēlē LU komanda piekāpās ar rezultātu 14 pret 16.Otrajā spēlē LU komanda pārliecinoši uzvarēja RTU komandu ar rezultātu 16 pret 10 un izšķirošajā spēlē, sīvā cīņā tomēr piekāpās RTU komandai ar rezultātu 14 pret 16. Pēc spēles ar RTU, mūsu spēlētāji atzina, ka bija interesanti un patīkami spēlēt ar šo komandu un ir gandarīti par rezultātu.

Dalīties