Latvijas Universitātes Sporta centrs organizē sporta dzīvi Latvijas Universitātē. Bagātīgs treniņu klāsts, nakts turnīri, pārgājieni, vingrošanas pusdienu pauzēs, studentu sacensības, “Duālā karjera”, u.c. - tā ir tikai neliela daļa, par ko ikdienā rūpējas mūsu kolektīvs. Lai veiksmīgi realizētu plānotos pasākumus, LU Sporta centram ir sava komanda, kurā ne tikai katrs atbild par savu jomu, bet darbojas kopā komandā!  

LU Sporta centrā darbojas:

LU SC Direktors - Uģis Bisenieks - atbild par LU SC darbību, pārvalda iekšējos procesus.

Sporta organizators - Kalvis Kazaks - organizē pasākumus, sacensības, izstrādā nolikumus un ģenerē jaunas pasākumu idejas.

Mārketinga speciālists - Ansis Grišāns - atbild par informācijas plūsmu LU SC mājaslapā un soc.tīklos, ikdienā sazinās ar Dualās karjeras sportistiem, 

Ēnu dienas laikā tev būs iespēja ieskatīties katrā no šīm 3 darbinieku ikdienām un redzēt, kā norit pasākuma organizēšana no idejas līdz gatavam plānam! Pie mums ēnu dienu plānots sākt aptuveni plkst. 10:30 (laiku precizēsim) piedaloties LU Sporta centra sapulcē, pēc sapulces Tev būs iespēja ielūkoties katra LU Sporta centra darbinieka pienākumos un uzdevumos. Dienas galvenajā daļā kopīgi strādāsim pasākuma plānošanas jomā.

Ēnu dienai vari pieteikties oficiālajā ēnu dienas mājaslapā.

Nenokavē un pieskies laicīgi! Vietu skaits ir ierobežots!

Dalīties