Šajās brīvdienās no 19. līdz 20.februārim, Jelgavā norisinājās Latvijas Republikas čempionāts un “Ziemas divcīņa”, kur piedalījās mūsu studente - sportiste Laura Pohevica kopvērtējumā, izcīnot 6.vietu!

19.februārī LR Ziemas čempionāta ietvaros airētāji sacentās 1000m distancē uz airēšanas trenažiera. 20.februārī notika 100m peldēšanas sacensības. Iegūtās vietas abās disciplīnās - peldēšanā un uz airēšanas trenažiera, kopā veidoja punktu summu. Pēc punktu summas apkopošanas tika sadalītas godalgotās vietas.

Laura pirmajā dienā uz airēšanas trenažiera 1000m distanci veica 03:29.2 minūtēs. Šāds rezultāts airēšanas disciplīnā ierindoja Lauru 7.vietā. Peldēšanā 100m distanci viņa pieveica 1:27.79. Šāds rezultāts peldēšanas sacensībās ļāva sportistei pakāpties līdz 4.vietai, kopvērtējumā dodot 6.vietu.

Kā atzīst pati Laura, rezultāti varēja būt labāki, bet ir priecīga par to, ka izdevās labo savu personīgo rekordu 1000m airēšanā uz trenažiera!

“LR Ziemas čempionātā uzlaboju savu divus gadus veco personisko rekordu 1000m distancē uz airēšanas trenažiera, taču, esmu pārliecināta, ka varēju vēl labāk. Sacensību otrās dienas ieskaitē bija arī jāpeld 100m. Peldēšana man vienmēr ir padevusies, bet šoreiz neizdevās nopeldēt tik ātri, cik vēlējos. Kopumā neesmu līdz galam apmierināta ar savu sniegumu, taču, protams, ir kur augt un man ir prieks, ka pamazām sāku atgūties un "kāpt ārā no bedres", kurā esmu iegrimusi jau no ziemas sezonas sākuma.”

Priecājamies par Lauras rezultātiem!

Dalīties