LU Sporta centrs novembra mēnesī uzsāka 5 nedēļu izaicinājumu maratonu, kura galvenais mērķis, bija katru nedēļu pārspēt sevi un 5 nedēļu laikā pieradināt savu ķermeni un prātu pie regulārām fiziskām aktivitātēm. Pirmajā nedēļā uzdevums bija krāt soļus un katru dienu censties nostaigāt vairāk nekā iepriekšējā dienā. Otrajā nedēļā krājām aktīvās minūtes. Trešajā nedēļā dedzinājām kalorijas! Cetrtajā skrējām un krājām kilometrus un noslēdzošajā piektajā nedēļā, bija iespēja izvēlēties ko sirds kāro. Galvenais nosacījums - jābūt sportiskai aktivitātei.

Kopumā izaicinājumos piedalījās un savus rezultātus izlozei pieteica vairāk kā 60 dalībnieku! Viņu starpā, pēc nejaušības principa izlozējām 2 cilvēkus, kuri savā īpašumā iegūs LU sporta dizaina kreklus, kā arī no čaklākajiem dalībniekiem, kuri piedalījās visos izaicinājumos, izlozējām vienu, kurš savā īpašumā iegūst LU džemperi.

Izlozes rezultāti ir sekojoši:

LU sporta kreklu savā īpašumā iegūst:

  • Krista Mehaņikova
  • Madara Riekstiņa

LU džemperi par čaklāko dalību visos izaicinājumos iegūst:

  • Liene Kapteine

Apsveicam uzvarētājas! 

Uzvarētājas lūdzam sazināties ar mums rakstot ziņu uz LU Sporta Facebook lapu, lai varētu vienoties par balvas saņemšanu.

Dalīties