Laika posmā no 3. līdz 5. decembrim norisināsies aktīvās atpūtas pasākums “LU Rudens auto foto orientēšanās”, kurā varēs piedalīties jebkurš Latvijas Universitātes students vai darbinieks kopā ar saviem draugiem vai ģimenes locekļiem.

Sākotnēji pasākums bija plānots laika posmā no 22. līdz 24. oktobrim, bet valstī noteikto ierobežojumu dēļ pasākums tika pārcelts uz nenoteiktu laiku. Pirmdien, 15. novembrī, LU Sporta centrs ziņo, ka pasākums norisināsies no 3. līdz 5. decembrim.

Pēc kārtējā stingro ierobežojumu un mājās sēdēšanas posma cilvēkiem ir vēlme ar vien biežāk doties dabā, baudīt dabas krāšņumu un paelpot svaigu gaisu. Lai dabas baudīšana būtu interesanta, Latvijas Universitātes Sporta centrs aicina laika posmā no 3. līdz 5. decembrim atvēlēt 5 stundas laika un kopā ar draugiem vai ģimenes locekļiem, ievērojot visus valstī pasākuma dienā esošos ierobežojumus, piedalīties Rudens auto foto orientēšanās sacensībās, kas šoreiz norisināsies Rīgā un Pierīgā, Daugavas kreisajā krastā, 20 km rādiusā no Rīgas centra.

Pasākuma ietvaros komandu galvenais mērķis ir iegūt pēc iespējas vairāk punktus, atrodot norādītos kontrolpunktus un izpildot uzdotos uzdevumus. Punktus ir iespējams iegūt vismaz 1 dalībniekam nofotografējoties pie kontrolpunktiem un/vai nofilmējot uzdevuma veikšanas procesus.

Pieteikties pasākumam var aizpildot elektronisko pieteikuma anketu līdz 2021. gada 2. decembra bra plkst. 23.59. Vienā pieteikumā var pieteikt vienu komandu (komandā 2-5 dalībnieki), kuras visi dalībnieki pārvietojas ar vienu transportlīdzekli. Komandā ir jābūt vismaz vienam Latvijas Universitātes studentam vai darbiniekam.

Katra komanda pati izvēlas savu starta vietu un laiku (laika posmāno 3. līdz 5. decembrim), to nekur speciāli nenorādot. Lai sāktu orientēšanos, komandas kapteinis aizpilda reģistrācijas apstiprinājuma e-pastā saņemto starta anketu un pēc anketas aizpildīšanas saņem meklējamos kontrolpunktus un pildāmos uzdevumus.

Pēc meklējamo kontrolpunktu un veicamo uzdevumu saņemšanas komandai tiks dotas 5 stundas laika, lai veiktu orientēšanos un pēc tā veikšanas failiem.lv mājaslapā augšupielādētu pasākuma laikā uzņemtās bildes un video. Pēc failu augšupielādes failiem.lv mājaslapā nepieciešams norādīt e-pastu kalvis.kazaks@lu.lv un uzspiest “Saglabāt un nosūtīt”.

Trīs komandas ar lielāko sakrāto punktu skaitu tiks apbalvotas ar balvām no LU. Komanda ar vislielāko punktu skaitu tiks apbalvota ar kausu.

Pasākuma nolikums

Aicinām ikvienu piedalīties un aktīvi pavadīt brīvo laiku!

Dalīties