Ceturtdien, 7. oktobrī, Rimi Olimpiskajā centrā, O-sands pludmales volejbola laukumos, norisinājās šī semestra pirmais LU Sporta nakts turnīrs, kurā tika aizvadīts pludmales volejbola sacensības.

Kā jau ierasts LU pludmales volejbola nakts turnīros, komandas sastāvēja no 1 vīrieša un 1 sievietes. Šajā turnīrā sacentās 10 komandas, kuras tika sadalītas 2 grupās pa 5 komandām katrā grupā. Sākumā tika izspēlēts apļa turnīr, katrai komandai ar katru savas grupas komandu aizvadot vienu setu līdz 21 punktam. No grupas uz pirmo play-off kārtu tika 4 labākās komandas no katras grupas.

Kā līdervienības no savām grupām izgāja “Bez piecām mediķi” un “Pretpulksteņrādītājvirziena cienītāji”, kurām izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā stājās pretī otras grupas ceturto vietu ieguvēji. No ceturtdaļfināla izkļuva jau iepriekš nosauktās grupu pirmo vietu ieguvējas, un tām pievienojās komandas “Nav ideju” un “Es nemāku bumbu”.

Pirmais pusfināls ļoti viegli padevās komandai “Bez piecām mediķi”, kur viņiem stājās pretī “Nav ideju”, rezultāts pa setiem 2:0 un mediķiem jau fināls bija garantēts. Otrajā pusfinālā savas grupas līdervienībai “Pretpulksteņrādītājvirziena cienītāji” gan neklājās tik viegli pret “Es nemāku bumbu”. Ļoti sīvā 3 setu mačā pārāki šoreiz izrādījās “Es nemāku bumbu”.

Lielajā un mazajā finālā tikās komandas kuras jau apakšgrupu spēlēs bija tikušās. Mazajā finālā tāpat kā grupu spēlēs ar rezultātu 2:0 uzvaru pār “Nav ideju” svinēja “Pretpulksteņrādītājvirziena cienītāji”, bet lielajā finālā par pirmo vietu tik pat, cik pārliecinoši turnīru iesāka, tik pat pārliecinoši arī pabeidza komanda “Bez piecām mediķi”, 2 setu cīņā uzvarot komandu “Es nemāku bumbu” un izcīnot čempiona titulu šajā turnīrā..

Turnīra uzvarētāji saņēma lieliskas balvas no LU sporta centra.

"LU pludmales volejbola nakts 2021" uzvarētāji:

1. vieta - "Bez piecām mediķi" – Rūta Linde, Dāvis Dumburs

2. vieta - “Es nemāku bumbu" – Kristīne Nagle, Kristiāns Zelčs

3.vieta - “Pretpulksteņrādītājvirziena cienītāji" – Jana Poļaka, Ronalds Zakovskis

Dalīties