Pirmdien, 6. septembrī, sāksies Latvijas Universitātes 2021. gada rudens semestris, kas nozīmē, ka arī Latvijas Universitātes fitnesa nodarbības un sporta treniņi atsāksies 6. septembrī.

Šajā semestrī katru nedēļu norisināsies 11 fitnesa nodarbības, kā arī basketbola, futbola, volejbola, florbola, galda tenisa, cīņas un vispārējās fiziskās sagatavotības treniņi. Fitnesa nodarbību grafiku iespējams apskatīt šeit, bet sporta treniņu grafiku šeit!

Latvijas Universitātes fitnesa nodarbības un sporta treniņus var apmeklēt tikai vakcinēšanās ciklu izgājušās vai COVID-19 izslimojušās personas (līdzi jāņem personas apliecinošu dokumentu pasi vai ID karti un vakcinācijas vai izslimošanas sertifikātu).

Pirms katras fitnesa nodarbības un sporta treniņa, būs nepieciešams reģistrēties uz konkrēto nodarbību vai treniņu. Plašāka informācija par reģistrāciju būs pieejama pie nodarbību/treniņu grafika.

No 6. līdz 12. septembrim būs iepazīšanās nedēļa, kurā treniņus varēs apmeklēt bez sporta abonementiem, bet sākot no 12. septembra, lai piedalītos sporta treniņos, būs nepieciešams iegādāties LU sporta abonementu. Šajā semestrī abonementa maksa paliek nemainīga, bet ar nosacījumu, ka treniņu pārtraukšanās gadījumā abonements tiks pagarināts uz nākamo semestri. Plašāku informāciju par LU sporta abonementu iespējams atrast šeit.

Ja ir kādi jautājumi, droši raksti uz sports@lu.lv!

Tiekamies treniņos!

Dalīties