Laika posmā no 30. augusta līdz 19. septembrim norisināsies aktīvās atpūtas pasākums “LU Darbinieku foto orientēšanās”, kurā varēs piedalīties ikviens Latvijas Universitātes darbinieks.

Tā kā pēdējā laikā lielākā daļa Latvijas Universitātes darbinieku strādā attālināti un savus kolēģus redz salīdzinoši reti, Latvijas Universitātes Sporta centrs aicina LU darbiniekus laika posmā no 30. augusta līdz 19. septembrim atvēlēt 3 stundas laika un kopā ar saviem kolēģiem (komandā var būt līdz 15 dalībniekiem) piedalīties LU Darbinieku foto orientēšanās sacensībās, kas būs lieliska iespēja svaigā gaisā aktīvā un atraktīvā veidā pavadīt laiku ar saviem kolēģiem neformālā gaisotnē.

Pasākuma ietvaros komandu galvenais mērķis ir iegūt pēc iespējas vairāk punktus, atrodot norādītos kontrolpunktus un izpildot uzdotos uzdevumus. Punktus ir iespējams iegūt vismaz 3 komandas dalībniekam nofotografējoties pie kontrolpunktiem un/vai nofilmējot uzdevuma veikšanas procesus. Starp uzdevumiem būs arī fotografēšanās ar visu komandu kopā, par ko iegūstamo punktu skaits būs atkarīgs no bildēs esošo komandas dalībnieku skaita, kas nozīmē, ka arī dalībnieku skaitam ir nozīme.

Pieteikties pasākumam var, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu vismaz 24 stundas pirms komandas starta. Vienā pieteikumā var pieteikt vienu komandu.

Katra komanda izvēlas vienu dienu (laika posmā no 30. augusta līdz 19. septembrim), kurā startēt, un, aizpildot pieteikumu, izvēlas konkrētu starta laiku attiecīgajā dienā. Katra komanda foto orientēšanās kartes, meklējamo objektu fotogrāfijas un veicamo uzdevumu aprakstu saņems e-pastā, reģistrācijas anketā izvēlētajā laikā.

Pēc meklējamo kontrolpunktu un veicamo uzdevumu saņemšanas komandai tiks dotas 3 stundas laika, lai veiktu orientēšanos un pēc tā veikšanas failiem.lv mājaslapā augšupielādētu pasākuma laikā uzņemtās bildes un video. Pēc failu augšupielādes failiem.lv mājaslapā nepieciešams norādīt e-pastu kalvis.kazaks@lu.lv un uzspiest “Saglabāt un nosūtīt”.

Jautājumu gadījumā raksti uz kalvis.kazaks@lu.lv!

Pasākuma nolikums pieejams šeit!

Dalīties