Latvijas Universitāte ir, bija un būs par sportiskiem un aktīviem darbiniekiem, tādēļ Latvijas Universitātes Sporta centrs aicina – piesakies Latvijas riteņbraucēju vienības brauciena Tautas braucienam, kas notiks 2021. gada 5. septembrī, Siguldā, saņem 50% atlaidi reģistrācijas maksai un iegūsti stilīgo Latvijas Universitātes sporta kreklu dāvanā!

Latvijas Universitātes Sporta centrs sniedz iespēju visiem Latvijas Universitātes darbiniekiem piedalīties Latvijas riteņbraucēju vienības brauciena Tautas braucienā, kura distance ir 37 kilometri. Visiem, kas pieteiksies, tiks pasniegti arī stilīgie Latvijas Universitātes sporta krekli, ar ko piedalīties braucienā un ko vēlāk izmantot ikdienas sportisko aktivitāšu laikā.

Kas jādara, lai pieteiktos Tautas braucienam?

  • Jāreģistrējas sacensību lapā un jāpievienojas Latvijas Universitātes komandai - https://ej.uz/pievienojiesLUkomandai;
  • Uz biedrības “Latvijas Universitātes sports” kontu (Konta numurs: LV18UNLA0002300700316) ar norādi “dalība Vienotības braucienā” jāveic maksājums 50% vērtībā no dalības maksas (no 1959. gada līdz 2002. gada dzimušajiem uz biedrības kontu ir jāpārskaita 9 eiro, bet pirms 1959. gada dzimušajiem ir jāpārskaita 5 eiro);
  • Jāaizpilda Latvijas Universitātes dalībnieku pieteikuma anketa - https://forms.gle/qpAi8YZAMqt2kRMD6 - , kurā jānorāda izmēru sporta kreklam, kurš tiks pasniegts pāris dienas pirms Vienotības brauciena.

Visas iepriekš minētās darbības nepieciešams izpildīt līdz 22. augustam, pārējo izdarīsim mēs!

Latvijas riteņbraucēju vienības brauciena nolikumu meklē šeit!

Jautājumu gadījumā raksti uz kalvis.kazaks@lu.lv!

Tiekamies sacensībās!

Dalīties