Katrā augusta nedēļā Latvijas Universitātes darbinieki un studenti var pievienoties trim dažādiem LU Sporta centra fitnesa treniņiem. Treniņus iekštelpās var apmeklēt personas ar derīgu COVID-19 sertifikātu. Fiziskas aktivitātes ikvienam palīdzēs uzturēt možu garu, bet vakcinēšanās dod iespēju sportot kopā gan tagad, gan studiju laikā!

Kā jau ziņots, pirmdienās plkst. 18:00 Aspazijas bulvārī 5, fitnesa zālē, Dace Ozola vadīs "Vesela mugura" vai Funkcional treniņus, trešdienās plkst. 18.00 LU Botāniskajā dārzā, Kandavas ielā 2, Vija Požarnova vadīs jogas nodarbības, bet ceturtdienās plkst. 18:00 Aspazijas bulvārī 5, fitnesa zālē, Ineta Miškuna vadīs "Power&mind" vai Brazilian Butt treniņus.

Pirmdienās un ceturtdienās treniņus Aspazijas bulvārī var apmeklēt tikai vakcinēšanās ciklu izgājušās personas (līdzi jāņem personas apliecinošu dokumentu pasi vai ID karti un vakcinācijas apstiprinošu dokumentu(pasi vai izdruku)), bet trešdienās treniņus iespējams apmeklēt visiem interesentiem.

Uz trešdienas treniņiem Botāniskajā dārzā Latvijas Universitātes darbiniekiem un studentiem ieeja ir bez maksas, bet citiem interesentiem ir jāiegādājas Botāniskā dārza ieejas biļete. Silti iesakām iegādāties mēneša abonementu (10 EUR). Vairāk informācijas par biļešu cenām pieejama šeit: https://www.botanika.lu.lv/darb.../darba-laiks-bilesu-cenas/

Paši treniņi ir bezmaksas un ir pieejami visiem interesentiem. Maksimālais treniņu apmeklētāju skaits ir 19 personas, tādēļ uz katru treniņu ir nepieciešams reģistrēties zemāk norādītajās anketās. Reģistrēšanās laiki norādīti virs anketām. Atgādinām, ka reģistrācijas apstiprinājums netiek sūtīts, tādēļ, ja Jums nav atnākusi ziņa par pārāk lielu pieteikuma skaitu uz konkrēto treniņu, gaidīsim Jūs treniņā!

Lai pieteiktos "Vesela mugura" un Funkcional treniņiem, meklē anketu šeit

Lai pieteiktos jogas treniņiem, meklē anketu šeit

Lai pieteiktos "Power&Mind" un Brazilian Butt treniņiem, meklē anketu šeit

Ja ir kādi jautājumi, droši sazinies ar trenerēm (treneru telefonu numuri norādīti virs anketām) vai raksti uz sports@lu.lv!

Tiekamies treniņos!

Dalīties