Sestdien, 21. novembrī, plkst. 17.00, BK “Latvijas Universitāte” aizvadīs izbraukuma spēli pret BK “Ogre”. Spēle notiks bez skatītājiem, taču to būs iespējams redzēt “Best4SportTV” tiešraidē.

Ar ogrēniešiem šajā sezonā jau tika aizvadīta spēle mūsu laukumā, kurā pārāki bija viesi un spēle noslēdzās ar rezultātu 67:78.

Viesu komandā rezultatīvākais šajā spēlē bija Andre Terrell Walker ar 15 punktiem. Atlēkušās bumbas visvairāk savāca Kristaps Dārgais – 9 atlēkušās bumbas, kā arī viņš atdeva visvairāk rezultatīvās piespēles – kopā 7. Mūsu komandā lielisku spēli aizvadīja Kārlis Žunda, kurš bija rezultatīvākais ar 22 punktiem. Edvards Reinis Mežulis parūpējās par atlēkušajām bumbām, spēles laikā kopā savācot 8. Katram pa 3 rezultatīvajām piespēlēm bija Kārlim Žundam un Norbertam Strautiņam.

BK “Ogre” līderis punktu ziņā ir Kaspars Bērziņš, kurš vidēji gūst 13.3 punktus spēlē. Par atlēkušajām bumbām vislabāk cīnās Kristaps Dārgais – vidēji 8.3 atlēkušās bumbas spēlē. Rezultatīvo piespēļu ziņā labākais ir Rinalds Sirsniņš, kurš vidēji atdod 3.7 rezultatīvas piespēles spēlē.

BK “Latvijas Universitātes” sastāvā labākais ir Kārlis Žunda, kurš vidēji spēlē gūst 11.5 punktus. Arī atlēkušo bumbu un rezultatīvo piespēļu ziņā izceļās tieši Žunda – vidēji 7 atlēkušās bumbas un 5.3 rezultatīvas piespēles.

Kā jau minējām, spēli būs iespējams vērot tikai tiešraidē, tādēļ paliec mājās un izbaudi labu basketbolu pie TV ekrāniem.

#LUbasketbols

Dalīties