Sestdien, 14. novembrī, BK “Latvijas Universitāte” aizvadīja izbraukuma spēli pret BK “Liepāja”. Spēle noslēdzās ar rezultātu 62:79

Spēles sākuma sastāvā bija Norberts Strautiņš, Reinis Jānis Avotiņš, Kārlis Žunda, Alberts Putāns, Anrijs Miška.

Pirmos punktus spēlē guva Alberts Putāns no soda metiena līnijas un abi metieni bija precīzi. Ar trīspunktu metienu savu rezultatīvo spēli iesāka Edvards Reinis Mežulis (7:5). Arī spēles turpinājumā Edvards Reinis Mežulis atzīmējās ar diviem punktiem. Uz soda metiena līnijas stājās Norberts Strautiņš, kurš iemetot abus soda metienus, guva sev pirmos punktus. Divpunktu metiens bija rezultatīvs komandas kapteinim Kārlim Žundam un pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 11:22.

Otrajā ceturtdaļā precīzu soda metienu iemeta Anrijs Miška. Spēlei ritot uz priekšu, divus punktus iemeta Edvards Reinis Mežulis, bet pēc kāda laika ar diviem punktiem atzīmējās arī komandas kapteinis Kārlis Žunda. Lielisks divpunktu metiens ieripoja Arta Arnīša kontā (18:42). Pārtverot bumbu, Anrijs Miška bija precīzs no trīspunktu metiena līnijas. Puslaikā devāmies ar rezultātu 21:47.

Jaudīgi ar trīs punktiem atzīmējās Kārls Žunda, kurš arī nedaudz vēlāk pievienoja divus punktus. Ar divpunktu metienu laukumā atzīmējās Gustavs Kārlis Kampuss (28:49). Iepriecinājumu spēles skatītājiem, kuri to vēroja tiešraidē, sagādāja Eduards Avotiņš, kurš bumbu grozā trieca no augšas, bet nedaudz vēlāk ar trīspunktu metienu paspīdēja Gustavs Kārlis Kampuss. Alberts Putāns guva divus punktus, vēlāk arī Artis Arnītis guva divus punktus un precīzu trīspunktu metienu. Ceturtdaļas izskaņā Edvards Reinis Mežulis iemeta precīzu trīspunktu metienu un ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 43:67.

Katrs pa diviem punktiem guva Artis Arnītis un Gustavs Kārlis Kampuss, bet Pauls Gustavs Miglinieks beidzot guva trīs punktus. Zem groza ar diviem punktiem atzīmējās Norberts Strautiņš. Everts Ramza iemeta divus punktus, ar vienu soda metienu precīzs bija Alberts Putāns, septiņiem punktiem Edvards Reinis Mežulis. Spēle noslēdzās ar rezultātu 62:79.

BK “Latvijas Universitāte”: E.R. Mežulis (17, 5ab), A. Arnītis 9, K. Žunda 9, G.K. Kampuss 7, A. Putāns 5, N. Strautiņš 4, A. Miška 4, P.G. Miglinieks 3, E. Ramza 2, E. Avotiņš 2, R. Avotiņš, A. Dambenieks

Nākamo spēli LU basketbolisti aizvadīs sestdien, 21. novembrī, izbraukumā tiekoties ar BK “Ogre”.

Dalīties