Sestdien, 14. novembrī, BK “Latvijas Universitāte” Pafbet Latvijas-Igaunijas basketbola līgas ietvaros dosies uz vēju pilsētu, kur aizvadīs spēli pret BK “Liepāja”. Spēle notiks bez skatītājiem, taču to būs iespējams redzēt Pafleague YouTube kanālā. Spēles sākums plkst 14.00.

Ar Liepāju esam jau tikušies šajā sezonā un ir palikusi nepabeigta darba sajūta, jo tikai par vienu punktu zaudējām mūsu iepriekšējā tikšanās reizē. 11. oktobrī liepājnieki viesojās mūsu laukumā, taču saspringtā spēles galotnē piekāpāmies ar rezultātu 82:83. Šajā spēlē viesu sastāvā izcēlās Dāvis Geks, kurš spēles laikā guva 20 punktus. Mūsu komandā nepārspējams bija Reinis Jānis Avotiņš, kura kontā bija 14 punkti, bet ar double-double izcēlās Edvards Reinis Mežulis – 12 punkti un 10 atlēkušās bumbas.

Šobrīd pretinieku komandas līderis punktu ziņā ir Iļja Gromovs, kurš vidēji spēlē gūst 15.3 punktus, kā arī par atlēkušajām bumbām Gromovs cīnās vislabāk – vidēji 8.9 bumbas spēlē. Rezultatīvo piespēļu ziņā labākais ir bijušais LU basketbolists Renārs Birkāns – vidēji 6 rezultatīvas piespēles.

BK “Latvijas Universitāte” punktu ziņā līderis ir Nikolajs Zotovs, kurš vidēji spēlēs guvis 12 punktus. Komandas kapteinis Kārlis Žunda joprojām līderis par atlēkušajām bumbām un rezultatīvajām piespēlēm. Žunda vidēji spēlē savāc 7 atlēkušās bumbas un atdod 5.3 rezultatīvas piespēles.

LU spēlētājs Artis Arnītis par gaidāmo spēli pret BK “Liepāja”: ‘’Ar nepacietību gaidām tuvojošos spēli, kur Liepājas laukumā cīnīsimies par pirmo uzvaru. Esam kārtīgi gatavojušies un iepazinuši pretiniekus. Ticu, ka izpildot izvirzītos uzstādījumus un uzdevumus, būs iespējams gūt pozitīvu spēles iznākumu!’

Spēles tiešraide būs pieejama šeit.

Dalīties