Sestdien, 7. novembrī, plkst.17.00, Elektrum Olimpiskajā centrā, aizvadīsim Pafbet Latvijas-Igaunijas līgas spēli pret BK “Ventspils”. Laipni aicinām ikvienu mūsu līdzjutēju vērot spēli klātienē ievērojot visus noteikumus, taču to varēs redzēt arī Best4SportTV.

Šī būs jau otrā tikšanās reize un no iepriekšējās spēles ir palicis sāpīgs zaudējums titulētākajam basketbola klubam Latvijā, jo spēle noslēdzās ar rezultātu 85:91. Mūsu komandā rezultatīvākais spēlētājs bija Kārlis Žunda, kurš kopā guva 18 punktus un savāca 8 atlēkušās bumbas. Pretinieku komandā rezultatīvākais bija Māris Gulbis, kurš guva 29 punktus un 9 atlēkušās bumbas.

Ventspilnieku vidū joprojām labākais punktu ziņā ir Māris Gulbis, kurš vidēji spēlē gūst 29.4 punktus. Par atlēkušajām bumbām vislabāk cīnās Christopher Coffey -  vidēji 9.3 atlēkušās bumbas spēlē. Rezultatīvo piespēļu ziņā labākais Artūrs Ausējs, kurš vidēji atdod 5 rezultatīvas piespēles.

BK “Latvijas Universitāte” punktu līderis nemainīgi ir komandas kapteinis Kārlis Žunda, kurš vidēji gūst 12.2 punktus spēlē. Arī par atlēkušajām bumbām un rezultatīvajām piespēlēm atbildību uzņēmies kapteinis. Atlēkušās bumbas – 6.7 un rezultatīvās piespēles 5.2.

BK "Latvijas Universitāte" spēlētājs Alberts Putāns pa gaidāmo maču: ''Viena spēle pret Ventspils komandu jau tika aizvadīta, kurā nedaudz pietrūka, lai uzvarētu. Apzināmies Ventspils stiprās vietas un kas mums šoreiz jaizdara labāk, lai gūtu panākumu. Esam izsalkuši pēc uzvarām un darīsim visu, lai to izcīnītu!''

Aicinām līdzjutējus iegādāties biļetes šeit, lai spēles norises vietā neveidotos drūzmēšanās. Tāpat aicinām nākt laicīgi, jo pie ieejas tiksiet reģistrēts (vārds, uzvārds, telefona numurs, sektors un sēdvieta). Atgādinām, ka spēles laikā obligāta prasība ir sejas aizsargmaska (tā nosedz gan degunu, gan muti) un distances ievērošana.

Ja nejūtaties labi, tad aicinām šoreiz palikt mājās un spēlei sekot līdz Best4SportTV.

Uz tikšanos sestdien!

Atceries:
- ieeja zālē tikai ar sejas aizsargmasku!
- ievēro 2 metru distanci!
- mazgā rokas!
- paliec mājās, ja esi saslimis!
- ievēro informatīvās norādes!
- izpildi pasākuma organizētāja norādījumus!

#LUbasketbols

Dalīties