Sestdien, 31. oktobrī, Pafleague ietvaros uz Valmieru dosies BK “Latvijas Universitāte” komanda, kura spēkosies ar vietējo “Valmiera Glass/VIA” komandu. Spēles sākums plkst.17.00, Vidzemes OC un to varēs redzēt arī tiešraidē Best4SportTV.

Ar valmieriešiem šajā sezonā tikāmies mūsu pirmajā spēlē, kurā savā laukumā piedzīvojām zaudējumu ar rezultātu 70:85. Šajā spēlē rezultatīvākais spēlētājs mūsu rindās bija Nikolajs Zotovs, kurš guva 24 punktus, kā arī 5 atlēkušās bumbas. Pretinieku komandā rezultatīvākais spēlētājs bija Māris Ziediņš, kuram kopā bija 17 punkti.

Šobrīd Valmiera GLASS VIA komandā līderis punktu ziņā ir Edmunds Elksnis, kurš vidēji spēlē gūst 21 punktu. Atlēkušo bumbu ziņā līderis ir Ervīns Jonāts, kurš vidēji savāc 6 atlēkušās bumbas un rezultatīvo piespēļu ziņā arī Elksnis ir vadošais –  vidēji 9 rezultatīvas piespēles spēlē. Pretinieki ir aizvadījuši piecas spēles un tikai vienā guvuši uzvaru.

Latvijas Universitātes komandā vidēji līderis punktu ziņā ir Nikolajs Zotovs, kurš vidēji gūst 12 punktus spēlē. Par atlēkušajām bumbām vislabāk cīnās Edvards Reinis Mežulis, vidēji spēlē savācot 6.8 atlēkušās bumbas. Rezultatīvo piespēļu jomā labākais ir mūsu komandas kapteinis Kārlis Žunda, vidēji atdodot 4.8 piespēles spēlē.

BK “Latvijas Universitāte” spēlētājs Anrijs Miška par gaidāmo spēli: ‘’Valmiera ir mums visiem labi zināma komanda, tāpēc ticu, ka šīs nedēļas laikā būsim labi sagatavojušies, lai izcīnītu pirmo uzvaru, pēc kuras visi esam ļoti izsalkuši!’’

Šī spēle būs iespēja revanšēties un beidzot arī iegūt pirmo uzvaru, tāpēc aicinām visus LU līdzjutējus kārtīgi mūs atbalstīt pie TV ekrāniem, vērojot Best4SportTV tiešraidi.

#LUbasketbols

 

Dalīties