Vakar, 26. oktobrī, Douglas BBL izbraukuma spēli pret RSU komandu aizvadīja LU basketbola sistēmas sieviešu komanda, kura sīvā un saspringtā spēlē tomēr piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 68:70.

Starta pieciniekā devās Madlēna Ģērķe, Baiba Eglīte, Luīze Šepte, Karīna Dmitruka un Anita Miķelsone. Jau pašā spēles sākumā bija jūtams, ka spēle būs ļoti saspringta. 

Rezultatīvākā spēlētāja mūsu rindās bija Elizabete Zumenta, kura kopā guva 17 punktus, kā arī savāca 8 atlēkušās bumbas. 15 punktus spēles rezultātam pievienoja Baiba Eglīte, kuras kontā arī 5 atlēkušās bumbas un 5 rezultatīvas piespēles. Katra pa 10 punktiem pievienoja Anna Buša un Luīze Šepte. Šeptei arī 7 rezultatīvas piespēles un 7 atlēkušās bumbas. 9 punktus un 7 atlēkušās bumbas guva Madlēna Ģērķe. Ar 3 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Anita Miķelsone. Katra pa 2 punktiem guva Annija Pozņaka un Asnāte Ģērķe. 

BK "Latvijas Universitāte" spēles sastāvs: A. Pozņaka, S. Draule, A. Buša, K. Dmitruka, E. Zumenta, A. Ģērķe, M. Ģērķe, A. Miķelsone, L. Šepte, R.K. Vīksne, P. Vucena, B. Eglīte

Nākamo spēli komanda aizvadīs 8. novembrī, plkst.14.00, kad savā laukumā (Elektrum OC) tiksies arī ar RSU komandu. Nāc un atbalsti!

#LUbasketbols

Dalīties