Sestdien, 5.septembrī, notiks unikāls aktīvās atpūtas pasākums “LU Auto foto orientēšanās”, kurā varēs piedalīties jebkurš interesents ar savu transportlīdzekli

Šī gada pavasara mēnešos LU Sporta centrs rīkoja online foto orientēšanās sacensības. Labo atsauksmju dēļ tika nolemts organizēt šādu pasākumu plašākā Latvijas teritorijā. Lai pārvietošanās būtu ērtāka, tika izlemts par personīgo transportlīdzekļu izmantošanu, kas arī šo pasākumu pārvērta par auto foto orientēšanās sacensībām.

Dalībnieku galvenais uzdevums auto foto orientēšanās laikā  ir sakrāt pēc iespējas vairāk punktu. Punktus var sakrāt divos veidos – atrodot norādītos objektus vai izpildot norādītos uzdevumus, kuri tiek iemūžināti ar foto palīdzību. Meklējamie objekti un veicamie uzdevumi katrai komandai tiks izsniegti pie komandu reģistrācijas, kas ir jāveic ne vēlāk kā 15 minūtes pirms starta. Komandai, atrodot kādu no meklējamajiem punktiem vai izpildot kādu no norādītajiem uzdevumiem, uzņemtie foto vai video(uzdevumu gadījumos) ir jāpievieno google diskā, kura saite tiks norādīta uzdevumu lapā. Šī noteikuma dēļ, uz katru komandu ir jābūt vismaz vienam mobilajam telefonam ar interneta pieslēgumu.

Pasākumā ir aicināti piedalīties ne tikai LU studenti un darbinieki, bet jebkurš interesents, kuram ir vēlme ģimenes vai draugu lokā jautri pavadīt sestdienu un aktīvā veidā iepazīt un apceļot kādus no Latvijas kultūrvēsturiskajiem objektiem. Komandām ar vismaz vienu Latvijas Universitātes studentu vai darbinieku sastāvā dalība ir bez maksas, bet pārējiem interesentiem dalības maksa ir 20 EUR.

Pasākuma nolikums

Pieteikšanās anketa

Aicinām ikvienu piedalīties un aktīvi pavadīt brīvo laiku!

Dalīties