Pludmales volejboliste un Latvijas Universitātes studente Anastasija Kravčenoka pārī ar Tīnu Graudiņu aizvadītajā nedēļas nogalē turpināja gūt panākumus “ERGO Open 2020” Latvijas čempionāta ceturtajā posmā.

Turnīrs bija īpašs ar to, ka tas norisinājās Daugavpilī, pilsētā, no kuras nāk pati Kravčenoka, līdz ar to spēlēt mājās bija vēl īpašāk.

Pludmales volejbolistes finālā ar 2-0 (21:18, 21:18) pieveica ar trešo numuru izsēto Lietuvas pāri Ieva Dumbauskaite/Gerda Grudzinskaite.

“Pret lietuvietēm mums bija sīvāka cīņa, salīdzinot ar citām. Ļoti labi, ka tā bija tieši finālā līdzjutēju priekšā,” kanālam LTV7 pēc spēles par 1. vietu teica posma vēstnese daugavpiliete Anastasija Kravčenoka. “Liels paldies Daugavpils pašvaldībai, jo turnīrs ir bijis fantastisks, un es to ļoti novērtēju.”

Šosezon Latvijas čempionātā “ERGO Open 2020” pludmales volejbolisti sacenšas četros posmos un finālā. Fināla posmā 16. augustā Cēsīs, izpaliekot spēlētājiem no citām valstīm, tiks kronēti 2020. gada Latvijas čempioni pludmales volejbolā.

Fināla posms gan vīriešu, gan sieviešu sacensībās no 14. līdz 16. augustam notiks Cēsīs.

LU Sporta centrs sveic ar lieliskajiem rezultātiem un vēl izcīnīt uzvaru finālā!

Avots: Latvijas Volejbola Federācija

Dalīties