Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes studente Sindija Bukša aizvadītajā nedēļas nogalē no jauna apliecināja, ka ir viena no labākajām Latvijas vieglatlētēm, piedaloties Latvijas čempionātā un izcīnot čempiones titulu.

Čempionāts norisinājās divas dienas (8.-9.augustā). Pirmajā dienā Sindija Bukša startēja 100 m disciplīnā, kurā guva pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 11.73.
Sportiste atzina, ka jutās labi pēc pirmajiem 100 m šajā sezonā, taču par pirmās dienas rezultātu noteica, ka ir neliela vilšanās, jo netika īstenots plānotais rezultāts – 11.60.

Otrajā sacensību dienā Bukša startēja 200 m disciplīnā. Arī šeit viņa bija nepārspējama un guva uzvaru ar rezultātu 23,73. Par šo rezultātu čempione atzina, ka izdevās veiksmīgi un tika sasniegts plānotais, taču vienmēr var labāk.

S.Bukša: “Man vajadzētu skriet ātrāk, tas ir noteikti, bet ņemot vērā visus apstākļus – treniņnometne un visa situācija ar vīrusu, ir ņēmusi virsroku, līdz ar to rezultāti nav tik vienkārši sasniedzami. Mēs pie tā strādāsim, mums vēl priekšā ir daudz sacensības. Tagad vajag mazliet piezemēties un iespringt uz tām lietām, kurām nepievērsām uzmanību iepriekš. Es domāju, ka viss vēl priekšā. ”

Jau šajā nedēļas nogalē (14.-15.augustā) Bukša piedalīsies Prezidenta Balvas izcīņā, kas notiks Ogrē.

LU Sporta centrs vēl panākumus un, lai izdodas sasniegt iecerēto!

Rezultāti

Avots: Latvijas Vieglatlētikas savienība

Dalīties