Latvijas Universitātes studente un Latvijas pludmales volejboliste Anastasija Kravčenoka aizvadītajā nedēļas nogalē (17.07.-19.07.) pārī ar Tīnu Lauru Graudiņu guva uzvaru “ERGO Open 2020” Latvijas čempionāta otrajā posmā pludmales volejbolā Jūrmalā.

Finālā ar 2-0 (21:18, 21:10) Kravčenoka un Graudiņa pieveica pludmales volejbolistes no Lietuvas, kuras pirmajā posmā, kas norisinājās Ventspilī, ierindojās trešajā vietā. 

LU Sporta centrs aicināja Anastasiju Kravčenoku sniegt nelielu komentāru par šo posmu.

Kā vērtējat savu sniegumu šajā posmā?

Savu sniegumu vērtējam lab, jo mēs uzvarējām jau otro posmu Latvijas čempionātā. Jūrmalas atmosfēra bija perfekta – bija labs laiks, bija līdzjutēji, ģimene, draugi. Es domāju, ka šis pasākums noteikti izdevās.

Kā noritēja treniņu process šajā saspringtajā laikā?

Principā no maija sākuma mums ir normāls treniņu process. Mums ir gan treniņi smiltīs ar bumbām, gan fiziskie treniņi. Tieši nedēļu pirms Latvijas čempionāta pie mums atbrauca komanda no Polijas ar kuru mēs trenējāmies. Kopā aizvadījām četrus treniņus un vienu spēli.

Kam gatavojaties tālāk?  

Tālāk mēs galvenokārt gatavojamies Eiropas čempionātam, kas visticamāk notiks no 16.-20.septembrim, Jūrmalā. Jūlija beigās mums ir paredzēta treniņnometne Polijā. Kā arī, mums vēl ir divi Latvijas čempionāta posmi. Pēc tiem cītīgi turpināsim gatavoties Eiropas čempionātam un mēģināsim parādīt savu labāko sniegumu.

Sirsnīgi sveicam ar izcīnīto uzvaru un aicinām atbalstīt Latvijas Universitātes studenti un viņas komandu Latvijas čempionātā!

Dalīties