Sestdien, 29. februārī, izbraukuma spēli Pafbet Latvijas – Igaunijas basketbola līgā aizvadīs basketbola komanda “Latvijas Universitāte”, kas tiksies ar Tallina Kalev/TLU komandu. Spēles sākums paredzēts plkst. 17.00 un video tiešraide būs redzama Delfi TV.

Tallinas Kalev/TLU komanda šobrīd turnīra tabulā ieņem 12. vietu ar kopējo bilanci 5-16, aizvadītajā 21 spēlē. Latvijas Universitāte atrodas vienu vietu zemāk (13. vieta), ar 4-17 bilanci. Jāpiemin, ka komandas 2019./2020. gada sezonā vienu reizi jau ir tikušās, kad spēli aizvadīja Elektrum Olimpiskajā centrā un saspringtā cīņā līdz pat pēdējai minūtei, uzvaru ar rezultātu 83:80 izcīnīja Latvijas Universitāte.

Mūsu komandā rezultatīvākais spēlētājs šajā spēlē bija Kārlis Žunda, kurš guva 14 punktus. Ar 13 punktiem atzīmējās Rendijs Feikners, bet 12 punkti Gustava Kārļa Kampusa rēķinā. Pretinieku komandā rezultatīvākie spēlētāji bija Martynas Mazeika, kuram 17 punkti, bet 15 punktus pievienoja Karl-Johan Lips. 14 punktus guva Cadarian Raines.

Sezonas laikā Tallinas Kalev/TLU komandas rezultatīvākais spēlētājs regulārajā sezonā ir Martynas Mazeika, kuram spēlē vidēji gūti 18.9 punkti. Labākais cīņā par atlēkušajām bumbām ir Michael Buchanan, kurš spēlē izcīna 8.3 bumbas. Produktīvākais ar rezultatīvām piespēlēm ir Tanel Sokk ar spēlē atdotām 4.4 rezultatīvām piespēlēm.

Latvijas Universitātes komandā rezultatīvākais punktu ziņā un arī rezultatīvajās piespēlēs ir Renārs Birkāns, kuram attiecīgi vidēji spēlē 12 punkti, kā arī 5.7 rezultatīvas piespēles. Izcīnītajās atlēkušajās bumbās produktīvākais ir Edvards Mežulis – 5.2 atlēkušās bumbas.

   

Dalīties