Latvijas Universiādes telpu futbola 1. posma spēles aizvadījusi LU komanda.

Svētdien, 23. februārī, Elektrum Olimpiskajā centrā norisinājas Latvijas Universiādes telpu futbola 1. posms, kurā Latvijas Universitātes komanda spēkojās ar Latvijas Jūras akadēmijas un Daugavpils Universitātes vienībām.

Šogad telpu futbola turnīrā piedalās 12 komandas, kas 4 grupās aizvada 1. posma spēles par trim komandām katrā grupā. Sabraukumā komandas izspēlē apļa turnīru, bet 2. posmā iekļūst divas spēcīgākās vienības.

Pirmajā spēlē mūsu futbolistiem pretī stājās LJA, spēles pirmajām 20 minūtēm noslēdzoties ar nelielu LU vadību ar 2:1.

Otrajā puslaikā LU futbolisti panāca jau trīs vārtu pārsvaru, tomēr nedaudz nervozā spēles galotnē spēli uzvarēja ar 4:3.

Šajā spēlē ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Jurijs Matvejevs un Miks Vilkaplāters.

Ņemot vērā, ka LJA un DU spēlē uzvaru izcīnīja Latvijas Jūras akadēmijas futbolisti ar 5:4, tas nozīmēja, ka pēdējā spēlē LU komandai derēja arī neizšķirts.

Pirmajam puslaikam pret Daugavpils Universitāti noslēdzoties ar slideno 1:0, otrajā puslaikā Latvijas Universitātes futbolisti bija sekmīgi uzbrukumā un izcīnīja uzvaru ar 7:2.

Otrajā spēlē ar trim vārtu guvumiem izcēlās Jurijs Matvejevs, bet pa reizei precīzi bija Raivo Liepiņš, Artjoms Daškevičs, Miks Babris un Miks Vilkaplāters.

Šajā sabraukumā Latvijas Universitātes krāsas aizstāvēja: Miks Babris (komandas kapteinis), Miks Vilkaplāters, Jānis Šķēls, Artjoms Daškevičs, Jurijs Matvejevs, Mārtiņš Pavlovs, Mārtiņš Mārcis Gailītis un Raivo Liepiņš.

Komanda Uzvaras Neizšķirti Zaudējumi Vārtu attiecība Punkti Vieta
Latvijas Universitāte 2 0 0 11:5 6 1
Latvijas Jūras akadēmija 1 0 1 8:8 3 2
Daugavpils Universitāte 0 0 2 6:12 0 3

Novēlam veiksmi mūsu futbolistiem nākamajos Universiādes posmos!

Dalīties