Svētdien, 16. februārī, tika aizvadīta svarīga spēle, kurā Latvijas Universitāte/FS Masters spēja izcīnīt uzvaru pret Ķekavas Bulldogs komandu ar rezultātu 8:7. Tas komandai deva iespēju iegūt svarīgus punktus, kas ļauj vēl pacīnīties par 1. vietu savā grupā.

Jau pēc spēlētas 1 minūtes un 19 sekundēm komanda spēja izvirzīties vadībā, kad pēc Bertrama Kalēja piespēles vārtus guva Rolands Līdums, tomēr pēc neilga laika pretinieku komanda spēja rezultātu izlīdzināt. Otros vārtus komandas labā guva Rolands Peļņa pēc Daniela Tvoronoviča piespēles, taču atkal izlīdzinājumu panāca pretinieki. Pēc pirmā perioda gan komandai izdevās doties vadībā, jo spēles 17 minūtē vēl vienus vārtus guva Rolands Peļņa, asistējot Marekam Brutānam.

Otrā perioda sākumā divus vārtus guva Ķekavas Bulldogs komanda, taču Latvijas Universitātes florbolisti panāca 4:4. Vārtus guva Mareks Brutāns, bet rezultatīva piespēle Rolandam Peļņam. Spēle turpināja ritēt līdzīgi, bet otrajā periodā Latvijas Universitāte/FS Masters guva vēl divus vārtus: pirmie vārti Bertramam Kalējam pēc Gustava Tolmaņa piespēles (5:5) un otrie vārti Mareka Brutāna kontā (6:5), rezultatīvu piespēli atdodot Matīsam Teperam. Otrais periods noslēdzās vēl arvien komandai atrodoties iedzinējos – 7:8.

Pēdējā periodā vārtus guva tikai mūsu komanda, precīziem esot Danielam Tvoronovičam (7:7) pēc Mareka Brutāna piespēles, bet uzvaras vārtus iesita Ralfs Klempners (8:7). Komandai tā bija ļoti svarīga uzvara, lai kopvērtējumā ieņemtu vēl augstāku vietu.

Rūdolfs Vilmanis: “Spēlei mēs gatavojāmies nopietni un zinājām, ka nebūs viegla spēle. Mūsu gatavību varēja redzēt pirmajā puslaikā, kad spējām jau gūt pirmos vārtus otrajā minūtē. Bet prieki nebija ilgi, jo Ķekava spēja ātri gūt atbildes vārtus. Periods beidzās mums par labu 3:2. Otrais periods sākās pavisam neveiksmīgi, jo jau pirmajās minūtēs ielaidām 2 vārtus. Periods aizritēja ar daudz vārtu guvumiem. Dodoties pārtraukumā spēles rezultāts bija 6:7 mums par sliktu. Dodoties uz trešo periodu, ģērbtuvē tika izrunātas visas kļūdas un izanalizētas tās. Trešajā periodā bija ļoti piesardzīgs florbols, jo katra kļūda varēja maksāt zaudējumu. Šajā periodā mēs parādījām raksturu un īsti neļāvām Ķekavai izpausties uzbrukumā. Tieši tādēļ mēs spējām nosargāt savus vārtus neskartus un paši gūvām divus vārtus, kas mums ļāva izvirzīties vadībā. Un beigās izcīnījām uzvaru 8:7. Paldies visiem skatītājiem, kas spēja atrast laiku un atnākt uz spēli, un atbalstīt mūs. Tiekamies nākamajā spēlē! Un paldies puišiem par cīņu!”

Dalīties