Svētdien, 16. februārī, mājas spēli aizvadīs basketbola komanda “Latvijas Universitāte”, kas savā laukumā Elektrum Olimpiskajā centrā uzņems Valmiera GLASS VIA komandu. Spēles sākums paredzēts plkst. 17.30 un video tiešraide būs pieejama Youtube PafLeague kontā.

Valmieras komanda šobrīd ir tiešā konkurente Latvijas Universitātes komandai, ieņemot turnīra kopvērtējuma tabulā 11. vietu ar bilanci 7-15. Mūsu komandai par vienu uzvaru mazāk (6-16) un kopvērtējumā atrodamies vienu vietu zem valmieriešiem (12. vieta).

Abas komandas šajā sezonā vienu reizi jau ir tikušās, kad izbraukuma spēlē pārāki bija mājinieki jeb Valmiera GLASS VIA komanda ar rezultātu 86:72. Spēles rezultatīvākie spēlētāji Latvijas Universitātes komandā: Alberts Putāns ar 22 punktiem un Renārs Birkāns ar 18 punktiem. Pretinieku komandas līderi konkrētajā spēlē bija Klāvs Dubults ar 21 punktu un Edmunds Elksnis ar 13 punktiem.

 

Valmiera GLASS VIA sezonas līderis gūto punktu skaitā ir Edmunds Elksnis, kuram spēlē gūti 17.2 punkti. Labākais cīņā par atlēkušajām bumbām ir Roberts Blumbergs, kuram izdevies vidēji spēlē izcīnīt 8.3 bumbas. Rezultatīvajās piespēlēs produktīvākais ir Edmunds Elksnis, ar 8.1 piespēli spēlē.

Latvijas Universitātes basketbola komandas līderis punktos ir Renārs Birkāns, ar gūtiem 11.7 punktiem vidēji spēlē. Viņš arī labākais piespēļu devējs, katru spēli vidēji atdodot 5.7 rezultatīvas piespēles. Cīņā par atlēkušajām bumbām līderis ir Kārlis Žunda, kuram izdevies izcīnīt 5.3 atlēkušās bumbas spēlē.

 

 

Dalīties