Svētdien, 9. februārī, izbraukuma spēli pret TalTech komandu aizvadīs Latvijas Universitātes basketbola komanda. Spēles sākums paredzēts plkst. 16.00 Tallinā. Spēles video tiešraide būs pieejama Delfi TV.

TalTech komanda šobrīd kopvērtējuma tabulā ieņem 10. vietu ar kopējo bilanci 7-14 aizvadītajā 21 spēlē.

Lai arī komanda tabulā atrodas augstāk nekā Latvijas Universitāte, taču savstarpējā spēlē pārāki bija Latvijas Universitātes basketbolisti. Rezultāts pirmajā spēlē 71:63. Komandu līderi šajā spēlē bija: Artis Arnītis un Gustavs Kārlis Kampuss ar attiecīgi gūtiem 17 un 16 punktiem. Pretinieku komandā ar 20 punktiem izcēlās Joonas Järveläinen.

TalTech komandas sezonas rezultatīvākais spēlētājs ir Joonas Järveläinen, kuram vidēji spēlē gūti 17.9 punkti. Labākais cīņā par atlēkušajām bumbām ir Oliver Metsalu, kuram 5.6 bumbas spēlē. Produktīvākais piespēļu devējs ir Norman Käbin, kurš izcēlies ar 4.6 rezultatīvām piespēlēm. Bloķētajos metienos ar vidēji 1.0 bloku spēlē atzīmējies Levi Martin Giese.

 

Latvijas Universitātes basketbola komanda turnīra tabulā šobrīd ieņem 13. vietu, taču komandai ir vienāda bilance ar 11. un 12. vietā esošajām komandām – 6 uzvaras un 15 zaudējumi.

Komandas rezultatīvākais spēlētājs ir Renārs Birkāns, kuram spēlē vidēji gūti 11.5 punkti. Kārlis Žunda ir labākais cīņā par atlēkušajām bumbām, vidēji spēlē izdevies izcīnīt 5.3 atlēkušās bumbas. Labākais piespēļu dalīšanā ir Renārs Birkāns, kuram 5.4 rezultatīvas piespēles. Ar 0.9 blokiem spēlē atzīmējies Reinis Avotiņš.

           

Dalīties