Trešdien, 5. februārī, plkst. 19.00 izbraukuma spēli aizvadīs basketbola komanda “Latvijas Universitāte”, kas aizvadīs cīņu pret Rakveres Tarvas komandu. Spēles video tiešraide būs redzama Delfi TV.

Abas komandas jau vienreiz šajā sezonā ir tikušās, kad Latvijas Universitāte piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 78:86. Rezultatīvākais spēlētājs šajā spēlē mūsu komandas labā bija Renārs Birkāns, kuram 15 punkti. Kārlim Žundam gūti 14 punkti, kā arī Artim Arnītim 13 punkti. Pretinieku komandā rezultatīvākais bija Rain Veideman, kuram 26 punkti.

Rakveres Tarvas komanda šobrīd kopvērtējuma tabulā ieņem 7. vietu, ar kopējo bilanci 19 spēlēs izcīnot 10 uzvaras un piedzīvojot 9 zaudējumus.

Rakveres komandas rezultatīvākais spēlētājs sezonā ir Rain Veideman, kuram vidēji spēlē 18.6 punkti. Labākais cīņā par atlēkušajām bumbām ir Thomas Theddus Hamilton IV ar izcīnītām 6.3 bumbām. Rezultatīvajās piespēlēs produktīvākais ir Devin Lee Harris, kuram 5.2 rezultatīvas piespēles.

 

Latvijas Universitātes komanda šobrīd kopvērtējuma tabulā ieņem 10. vietu ar bilanci 6 uzvaras un 14 zaudējumi, 20 aizvadītajās spēlēs. Pēdējā spēlē Latvijas Universitātei izdevās izcīnīt svarīgu uzvaru pār BC Valga – Valka/Maks&Moorits komandu, kas var dot papildus pārliecību par saviem spēkiem.

Komandas rezultatīvākais spēlētājs basketbola komandā “Latvijas Universitāte” ir Renārs Birkāns ar 11.3 punktiem, viņš arī labākais piespēļu devējs – 5.5 piespēles spēlē. Atlēkušajās bumbās labākais ir Kārlis Žunda, kuram 5.3 izcīnītas bumbas vidēji spēlē.

       

Dalīties