Svētdien, 2. februārī, plkst. 17.30 mājas spēli aizvadīs basketbola komanda “Latvijas Universitāte”, kas savā laukumā Elektrum Olimpiskajā centrā uzņems BC Valga-Valka/Maks&Moorits komandu. Biļetes uz spēli iespējams iegādāties bezrindas.lv.

BC Valga – Valka/Maks&Moorits komanda šajā sezonā spējusi izcīnīt tikai vienu uzvaru, pārspējot BK “Liepāja” komandu ar rezultātu 84:76. Rezultatīvākais Valgas komandas rindās šajā spēlē bija Emīls Krūmiņš, kuram 22 punkti.

Valgas komandas rezultatīvākais spēlētājs šajā sezonā ir Michael Best ar 15.2 punktiem vidēji spēlē. Labākais cīņā par atlēkušajām bumbām ir Vladimir Bulatovic, kuram izcīnītas vienā spēlē 7.3 atlēkušās bumbas. Produktīvākais piespēļu devējs komandā ir Branko Jereminov, kuram 4.7 rezultatīvas piespēles spēlē.

Abas komandas šajā sezonā jau vienu reizi ir tikušās, kad pārāka bija Latvijas Universitāte ar rezultātu 81:66. Latvijas Universitātes rindās pieci spēlētāji guva 10 un vairāk punktus – Rendijs Feikners (17 punkti), Renārs Birkāns (16 punkti), Kārlis Žunda (12 punkti), Edvards Mežulis (11 punkti) un Anrijs Miška (10 punkti). Pretinieku komandā rezultatīvākie spēlētāji bija – Emīls Krūmiņš (14 punkti) un Filipp Gafurov (14 punkti). Vēl arī Vladimir Bulatovic pievienoja 12 punktus.

Latvijas Universitātes rezultatīvākais spēlētājs ir Renārs Birkāns ar vidēji spēlē gūtiem punktiem. Cīņā par atlēkušajām bumbām produktīvākais ir Kārlis Žunda, kuram spēlē izcīnītas 5. atlēkušās bumbas. Labākais piespēļu dalītājs ir Renārs Birkāns, kuram spēlē rezultatīvas 5. piespēles.

Lai arī šajā spēlē Latvijas Universitātes basketbolisti pirmajā spēlē izcīnīja uzvaru, viegli nebūs. Tādēļ komandai ir kārtīgi jānoskaņojas un jāspēj izcīnīt uzvaru otro reizi šajā sezonā pār BC Valga – Valka/Maks&Moorits komandu.

     

Dalīties