Šī mācību gada 2. semestris aktīvajiem Latvijas Universitātes studentiem un darbiniekiem būs ražīgs, jo Latvijas Universitātes Sporta centra plānā ir noorganizēt 14 dažādus pasākumus.

Semestris iesāksies ar LU Basketbola līgas Zvaigžņu spēli, kas norisināsies 5. februārī sporta kompleksā “Ķeizarmežs”. Spēlē sacentīsies Facebook balsojumā iebalsoto Zvaigžņu spēles kapteiņu, Reta Ralfa Zilgmes un Armanda Omula, komandas.

Vairāk par pasākumu: https://www.lu.lv/sports/par-mums/zinas/zina/t/57004/

Kā mums veicās pasākumā, lasi: https://www.lu.lv/sports/par-mums/zinas/zina/t/57259/

Ja sākam ar Zvaigžņu spēli, tad arī turpinām! Nākamais plānotais pasākums ir LU Futbola līgas Zvaigžņu spēle, kas norisināsies 21. februārī “Elektrum Olimpiskajā centrā”. Uz "Zvaigžņu spēli" kopumā uzaicināti 50 futbolisti, no kuriem četru kapteiņu drafta ceremonijā tiks veidotas četras komandas. Visas komandas savā starpā izspēlēs miniturnīru.

Vairāk par pasākumu: https://www.lu.lv/sports/par-mums/zinas/zina/t/56949/

Kā mums veicās pasākumā, lasi: https://www.lu.lv/sports/par-mums/zinas/zina/t/57525/

Kā trešais pasākums bija plānots brauciens uz kalnu. Pēc pozitīvajām atsauksmēm par pagājušā gada pasākumu “Gadsimta kalns”, šis bija plānots kā obligātais pasākums, bet diemžēl šī brīža laikapstākļu prognozes nav iepriecinošas, tādēļ, visticamāk, šis pasākums diemžēl šogad būs jāatceļ. Ja prognozes mainīsies, un būs iespēja braukt uz kalnu, tad noteikti par to laicīgi ziņosim.

Februāra beigās tiks atklāts šī semestra LU Nakts turnīru maratons. Pirmo reizi Nakts turnīru vēsturē vienā semestrī tiks aizvadīti veseli 5 turnīri, un katrs būs konkrētā sporta veidā. Pasākumu organizatori to skaidro ar aktīvo studentu vēlmi piedalīties visos sporta veidos, nevis tikai vienā no Sporta nakts piedāvātājiem, tāpēc arī uz šo semestri Sporta nakts vietā būs papildus Sporta nakts turnīri. Piecu turnīru “maratonu” iesāksim 27. februārī ar basketbolu nakts turnīru, kurā no katras komandas vienlaicīgi uz laukuma atradīsies 5 spēlētāji, kas arī atšķirsies no Sporta naktīs redzētā.

Vairāk par pasākumu: https://www.lu.lv/sports/par-mums/zinas/zina/t/57266/

Arī nākamais pasākums ir vēl nebijis, turklāt, ja basketbols ir tikai citā formātā, tad nākamais pasākums ir kaut kas pilnīgi vēl neredzēts. Divas nedēļas pēc basketbola turnīra Latvijas Universitātes studentiem un darbiniekiem tiks dota iespēja savus spēkus pārbaudīt tautas bumbā – 12. martā tiks aizvadīts Tautas bumbas nakts turnīrs.

Vairāk par pasākumu: https://www.lu.lv/sports/par-mums/zinas/zina/t/57510/

Divas nedēļas pēc tautas bumbas turnīra, 26. martā, tiks aizvadīts Nakts turnīrs pludmales volejbolā, pirmo reizi ļaujot florbola un basketbola cienītājiem piedalīties pludmales volejbola turnīrā, nepalaižot garām sava mīļākā sporta veida turnīru.

Lasot iepriekšējos pasākumus, Latvijas Universitātes darbinieki noteikti prāto: “Kāpēc nav neviens pasākums tieši LU darbiniekiem?” Ja tā ir, tad varam Jūs iepriecināt – 4. aprīlī ir plānots Latvijas Universitātes darbinieku pārgājiens. Pēc iepriekšējā pārgājiena atsauksmes bija tik pozitīvas, ka nolēmām šādu pasākumu atkārtot, un ceram, ka šoreiz būs vēl vairāk dalībnieku.

Mums ir labas ziņas arī fitnesa nodarbību cienītājiem. Aprīļa sākumā Aspazijas bulvārī 5 ir plānots fitnesa pasākums “Sporto gudri”, uz kuru būs iespēja ierasties visiem, kuri vēlas izkustēties un iemācīties ko jaunu par sporta vingrinājumiem, un kā pareizi tos izpildīt.

Aprīļa un maija ietvaros ir plānoti treniņi Latvijas Universitātes darbiniekiem dažādos komandas sporta veidos kā iesildīšanās LU Darbinieku Sporta spēlēm. Par treniņiem plašāka informācija tiks izziņota martā.

Pēc atgriešanās no Lieldienu brīvdienām un lielās olu ēšanas, norisināsies vēl viens Sporta nakts turnīrs, un šoreiz tas būs visiem jau sen zināmais florbola turnīrs. Tātad 16. aprīlis – Florbola nakts turnīrs.

Nedēļu pēc florbola turnīra ir plānots sporta aktivitātēs vēlreiz iesaistīt Latvijas Universitātes darbiniekus. 23. aprīlī notiks LU darbinieku un studentu foto orientēšanās pa Rīgu, kuras organizēšanā un trases izveidē tiks iesaistīti profesionāli orientēšanās sportisti.

Nedēļu pēc orientēšanās LU studentiem un darbiniekiem būs iespēja vēlreiz mēroties spēkiem volejbolā, bet šoreiz jau klasiskajā. 30. aprīlī norisināsies Volejbola nakts turnīrs.

Aprīlī norisināsies pēdējās LU Basketbola līgas pamatturnīra spēles, tāpēc maijs būs izslēgšanas spēļu mēnesis. Maija pirmajās nedēļās norisināsies Latvijas Universitātes Basketbola līgas ceturtdaļfināli, pusfināli un fināli.

Arī pēdējais pasākums būs veltīts Latvijas Universitātes darbiniekiem, jo 5. jūnijā notiks LU Darbinieku sporta spēles.

Latvijas Universitātes Sporta centrs aicina visus Latvijas Universitātes studentus un darbiniekus piekopt aktīvu dzīves veidu un piedalīties pēc iespējas vairāk aktīvajos un sportiskajos pasākumos!

Visi pasākumi ir aplūkojami zemāk:

  1. Basketbola līgas Zvaigžņu spēle – 05.02.2020
  2. Futbola līgas Zvaigžņu spēle – 21.02.2020
  3. Brauciens uz kalnu (laika prognožu izmaiņu gadījumā) - februāra beigas
  4. Basketbola nakts turnīrs – 27.02.2020
  5. Tautas bumbas nakts turnīrs – 12.03.2020
  6. Pludmales volejbola nakts turnīrs – 26.03.2020
  7. Fitnesa pasākums “sporto gudri” – 02.04.2020
  8. Darbinieku pārgājiens – 04.04.2020
  9. Sagatavošanās Darbinieku sporta spēlēm (treniņi darbiniekiem) – aprīlis un maijs
  10. Florbola nakts turnīrs – 16.04.2020
  11. Foto orientēšanās darbiniekiem un studentiem – 23.04.2020
  12. Volejbola nakts turnīrs – 30.04.2020
  13. Basketbola līgas izslēgšanas turnīra izcīņa – maijs
  14. Darbinieku sporta spēles – 05.06.2020

Jaunākās aktualitātes par LU Sporta nakts turnīriem meklē: https://www.facebook.com/lunaktsturniri/

Jaunākās aktualitātes par citiem LU sporta pasākumiem meklē: https://www.facebook.com/sportsLU/

Plašāku informāciju par LU Sportu un dažādiem sporta pasākumiem meklē: https://www.lu.lv/sports/

 

 

Dalīties