Šī gada 5. februārī sporta kompleksā "Ķeizarmežs" norisināsies LU Basketbola līgas 16. sezonas "Visu zvaigžņu spēle", kurā savā starpā spēlēs labākie LU basketbola līgas spēlētāji, cīnoties par titulu un vērtīgām balvām. Uz "Zvaigžņu spēli" kopumā uzaicināti 20 labākie LU Basketbola līgas spēlētāji, kuri 29. janvārī tiks sadalīti divās komandās.

Šosezon spēlētāji tika izvēlēti un komandas tika izveidotas citādāk kā LU Basketbola līgas 1. Zvaigžņu spēlē, kas norisinājās pagājušajā gadā. Šosezon Zvaigžņu spēles komandu kapteiņi tika izvēlēti ar Facebook balsojumu, bet pārējos izvēlējās LU Basketbola līgas rīkotāji.

Par šī gada All Star spēles kapteiņiem tika iebalsoti Rets Ralfs Zilgme(73 balsis) un Armands Omuls(67 balsis), kuri nākam trešdien, 29. Septembrī, pa vienam pēc kārtas, sākot Retam Ralfam Zilgmem, izvēlēsies sev komandas biedrus.

Kā jau tika iepriekš minēts, pārējos spēlētājus izvēlējās LU Basketbola līgas rīkotāji, balstoties uz spēlētāju statistiku un pienesumu komandai. Pārējie All Star spēles dalībnieki ir Edgars Grigorjevs un Edmunds Mekers no “Mācībspēkiem”, Andžs Korps un Matīss Seipulāns no “BVEF veterāniem”, Matīss Mamedovs un Kristaps Brēmers no datorikas fakultātes, Magnuss Špude un Pēteris Priekulis no ģeogrāfiem, Ričards Melderis no medicīnas fakultātes, Rihards Mālmanis, Miks Cepure un Dāvis Garančs no ķīmijas fakultātes, Hugo Grūbe un Kristaps Kalve no juristiem, Viesturs Zariņš un Dzintars Brūvers no ekonomikas fakultātes un Miks Pureniņš un Kārlis Liepa no pedagoģijas fakultātes.

Spēles pātraukumā norisināsies arī dažādi konkursi: trīspunktu metienu konkurss, veiklības konkurss un "slam dank" konkurss.

Trīspunktu metienu konkursa dalībnieki: Edmunds Mekers, Armands Omuls, Artūrs Kronentāls, Juris Veldre, Kristaps Kalve, Viesturs Zariņš, Magnuss Špude, Miks Cepure, Miks Pureniņš

Meistarības konkursa dalībnieki: Edgars Grigorjevs, Rets Ralfs Zilgme, Ričards Melderis, Rihards Plukšis, Hugo Grūbe, Dzintars Brūvers, Dmitrijs Bondars, Dāvis Garančs

Slam dunk konkursa dalībnieki: Andžs Korps, Rihards Mālmanis, Jānis Vanags

   

Dalīties