Trešdien, 15. janvārī, basketbola komanda “Latvijas Universitāte” aizvadīs izbraukuma spēli pret BC Kalev/Cramo komandu, ar ko vienu reizi jau šajā sezonā ir tikušies, aizvadot spēli mājās – Elektrum Olimpiskajā centrā. Spēles sākums paredzēts plkst. 19.00.

BC Kalev/Cramo kopvērtējuma tabulā ieņem trešo vietu ar bilanci 14 – 2, atpaliekot tikai no VEF Rīga un BK Ogre komandām. Komanda ir piedzīvojusi tikai divus zaudējumus - pret Jūrmala Betsafe komandu (56:68) un pret BK Ogre (92:95). Pēdējās spēlēs komanda ir pārspējusi divas turnīra augšgala komandas, pārspējot tās ar 1 punkta starpību – pret BK Ventspils (86:85), kā arī sagādāja pirmo zaudējumu VEF Rīga komandai (70:69).

Komandas rezultatīvākais spēlētājs ir Kyle Vinales, kuram vidēji spēlē 14.9 punkti. Labākais cīņā par atlēkušajām bumbām ir Calvin Jerome Godfrey – 7 bumbas vidēji spēlē. Produktīvākais rezultatīvajās piespēlēs ir Kyle Vinales, kurš spēlē vidēji izceļas ar 4.1 rezultatīvu piespēli.

Pirmajā komandu tikšanās reizē, basketbola komanda "Latvijas Universitāte" piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 49:85. Spēles rezultatīvākie spēlētāji Latvijas Universitātes sastāvā bija Kārlis Žunda un Roberts Bērze - abiem pa 11 gūtiem punktiem. 

Basketbola komanda “Latvijas Universitāte” kopvērtējuma tabulā ieņem 12. vietu, ar bilanci 5 – 11. Komanda 2020. gadā ir aizvadījusi tikai izbraukuma spēles un bilance 1 – 1, pārspējot BC Valga – Valka/Maks&Moorits komandu ar rezultātu 81:66, kā arī piedzīvojot zaudējumu pret Tartu Ulikool komandu ar rezultātu 65:80.

Komandas rezultatīvākais spēlētājs ir Renārs Birkāns, kuram vidēji spēlē 11.2 punkti. Viņš arī produktīvākais rezultatīvo piespēļu skaitā – vidēji 5.1 piespēle spēlē. Produktīvākais cīņā par atlēkušajām bumbām Kārlis Žunda, sasniedzot rādītāju 5.2 atlēkušās bumbas.

         

Dalīties