Šodien, 6. janvārī, basketbola komanda “Latvijas Universitāte” dosies uz Valgu, lai aizvadītu pirmo šī gada spēli pret BC Valga-Valka/Maks&Moorits. Spēles sākums paredzēts plkst. 19.00 un spēle būs redzama PafLeague oficiālajā Youtube kanālā.

Valga/Valka/Maks&Moorits komanda šajā sezonā ir piedzīvojusi zaudējumus visās aizvadītajās 14 spēlēs, lai gan ir bijuši pavisam tuvu vienai uzvarai pār Parnu Sadam, zaudējot šo spēli ar rezultātu 71:73.

Komandas rezultatīvākais spēlētājs ir Michael Best, kuram vidēji spēlē 15.2 punkti, viņš ir arī labākais cīņā par atlēkušajām bumbām, izceļoties ar 6.8 atlēkušajām bumbām spēlē. Branko Jereminov ir produktīvākais piespēļu dalītājs, katrā spēlē izceļoties vidēji ar 4.7 rezultatīvām piespēlēm. Labākais bloķētajos metienos ar 0.8 blokiem spēlē ir Michael Best.

Basketbola komanda “Latvijas Universitāte” pussezonā ir izcīnījusi 4 uzvaras un piedzīvojusi 10 zaudējumus, turnīra kopvērtējuma tabulā ieņemot 13. vietu.

Komanda ir izcīnījusi uzvaras pār Tartu Ulikool (65:59), BK Liepāja (102:92), TalTech (71:63) un Tallina Kalev/TLU (83:80).

Rezultatīvākais spēlētājs ir komandas kapteinis Renārs Birkāns, ar vidēji spēlē gūtiem 11.3 punktiem, kā arī viņš ir produktīvākais piespēlēs – 5.1 rezultatīva piespēle vidēji spēlē. Labākais cīņā par atlēkušajām bumbām ir Kārlis Žunda, kuram sasniegts rādītājs 5.4 atlēkušās bumbas spēlē. Labākais metienu bloķētājs spēlē ir Reinis Avotiņš ar 1.1 bloķētu metienu.

 

Nākamo spēli komanda aizvadīs, sestdien, 11. janvārī, izbraukumā pret Tartu Ulikool komandu plkst. 17.00.

 

   

Dalīties