Svētdien, 22. decembrī, Latvijas Universitātes basketbola komandas mājas spēlē pret VEF Rīga komandu tika noskaidrots laimīgais, kurš savā īpašumā ieguva jaunu HP Probook x360 440 G1 klēpjdatoru. Starp 12 finālistiem veiksmīgākais bija Pauls Žunda.

Basketbola komandas “Latvijas Universitāte” mājas spēlēs (03.11., 17.11., 24.11., 30.11., 04.12. un 15.12.) norisinājās TelCom Prognožu konkursa atlases kārtas, kur katrā kārtā tika izlozēts viens laimīgais, kurš kvalificējās uz lielo konkursa finālu, kurš norisinājās 22. decembrī. Paralēli mājas spēlēm, konkurss notika arī sociālajā tīklā Facebook, kur visu šo sešu spēļu dienās tika paziņots jautājums – Kurš BK “Latvijas Universitāte” spēlētājs realizēs pēdējo metienu? Arī no šejienes finālam kopumā kvalificējās 6 cilvēki.

Fināla kārta norisinājās 22. decembrī, kur no 12 finālistiem bija ieradušies 11 dalībnieki. Pirmajā kārtā katram no dalībniekiem bija jāprognozē, cik svērs LU/BS Rīga komandas spēlētājs Edvards Lucis. Seši cilvēki, kuri bija prognozējuši vistuvāk, automātiski kvalificējās uz nākamo kārtu.

Otrajā kārtā dalībniekiem tika iedoti atbilžu varianti un viņiem bija jāatbild uz iepriekš sagatavotiem jautājumiem, kas saistīti gan ar iepriekš uzdotajiem jautājumiem TelCom Prognožu konkursa atlases kārtās, gan arī ar Latvijas Universitātes basketbola komandu un tās spēlētājiem. Pirmie trīs cilvēki, kuri pareizi atbildēja uz trim jautājumiem kvalificējās uz superfinālu.

Trīs atlikušajiem dalībniekiem tika iedots konuss un viņiem bija jāprognozē, noliekot konusu, cik tālu lidos papīra lidmašīna, kuru meta komandas talismans. Vistuvāk prognozēja Pauls Žunda un viņš pirmais varēja izvēlēties kasti, kura bija izvietota uz galda. Otrā tuvākā prognoze bija Edmundam Mekeram, kurš otrais izvēlējās kasti un pie atlikušās kastes devās Santa Januševska.

Turpinājumā visi vēra vaļā kastes un noskaidroja to, kurš ir uzvarējis TelCom Prognožu konkursā un tas bija Pauls Žunda.

 

Paldies par atbalstu uzņēmumam TelCom gan konkursa norises procesā, gan arī visas sezonas garumā!

Dalīties