Ceturtdien, 28. novembrī, norisinājās šī mācība gada 1. LU florbola nakts turnīrs. Bija pieteikušās 6 komandas ( “Homo sapiens”, “EL Hopaness Romtic”, “Vakcinētie bērni”, “Ķieģelis”, “SZF krūšu inspekcijas dienests”, “Tīri uz izbrīnu”), un tās visas spēlēja vienā grupā. Sākumā tika izspēlēts grupu turnīrs - katra komanda spēlēja ar katru, lai uzzinātu 4 stiprākās komandas, kas sacentīsies pusfinālā un pēc tam attiecīgi lielajā vai mazajā finālā.

Grupu turnīrā norisinājās 15 spēles, katrai komandai aizvadot 5 spēles.

No grupu turnīra bez neviena zaudējuma izkļuva komandas “Homo sapiens” un “EL Hopaness Romtic”(savstarpējā spēlē bija neizšķirts), bet ar attiecīgi 2 un 3 zaudējumiem pusfinālā tika komandas “Tīri uz izbrīnu” un “Ķieģelis”.

Pusfinālā tikās komanda “EL Hopaness Romtic” ar “Ķieģelis” un “Homo sapiens” ar “Tīri uz uz izbrīnu. Pirmajā pusfinālādiezgan pārliecinoši uzvarēja komanda “EL Hopaness Romtic”, bet otrajā spēlē pamatlaiks beidzās ar bezvārtu neizšķirtu, tāpēc bija nepieciešams izpildīt pēcspēles metienus. Sākumā šķita, ka komandai “Homo sapiens” būs vajadzīga tikai pirmā kārta jebšu pirmie 3 metieni, jo “Tīri uz izbrīnu” vārtsargs tika pārspēts jau pirmajā metienā, bet  “Tīri uz izbrīnu” spēlētājs Ričards Rollis to nepieļāva, trāpot gan sev atvēlēto metienu 1. kārtā, gan arī 2 nākamos metienus, taču “Homo sapiens” komandas spēlētāji darīja to pašu, turklāt beigās guva pa vienu metienu vairāk, izcīnot sev vietu lielajā finālā.

Finālā par tešo vietu tikās “Ķieģelis” pret “Tīri uz izbrīnu”, bet lielajā finālā tikās “EL Hopaness Romtic” pret “Homo sapiens”. Trešo vietu ieguva komanda “Tīri uz izbrīnu”, kas ar 2:0 uzvarēja “Ķieģelis”, bet par šī mācību gada 1. florbola nakts čempioniem kļuva komanda “EL Hopaness Romtic”, kas ar rezultātu 4:1 uzvarēja komandu “Homo sapiens”.

 

Dalīties