Sestdien, 2. novembrī, Carnikavas apkārtnē norisinājās Latvijas Universitātes Sporta centra organizēts aktīvās atpūtas pasākums "Lielais pārgājiens 2019", kurā bija iespējams piedalīties Latvijas Universitātes darbiniekiem ar savām ģimenēm. Kopā pārgājienā piedalījās 70 dalībnieki.

Jau no plkst. 11.00 darbinieki sāka pulcēties pie Carnikavas stacijas stāvlaukuma, lai 11.15 varētu sākt iesildīšanos treneres Kristīnes Kraukles vadībā un pēc tam jau doties 13 km garā pārgājienā.

Pārgājiena laikā tika apskatītas dažādas Carnikavas ciema vēsturiskās mājas, mežā esošie Latvijas armijas būvētie bunkuri, Gaujas ieteka jūrā un vēl daudz citas vietas, kas raksturīgas Carnikavas apkārtnei.

Pārgājiena finišs notika Carnikavas dzelzceļa stacijā, kur visi dalībnieki tika aicināti uz siltu zupu un tēju, par ko parūpējās pasākuma organizatori, Latvijas Universitātes Sporta centrs.

Pēc pārgājiena no dalībniekiem tika saņemtas ļoti labas atsauksmes, kurās visvairāk izcēlās pasākuma pozitīvā atmosfēra, organizētība, iespēja pabūt neformālā gaisotnē, iepazīt kolēģus un aktīvi pavadīt laiku ārā, kā arī gardā zupa pārgājiena beigās.

Dažas no atsauksmēm: 

"Pasākums patika! Kopīgs ar kolēģiem un ģimenēm pārgājiens dabā ar vērošanu, papildus vingrojumiem jaunās treneres enerģiski optimistiskā vadībā un garšīgas pusdienas - tas viss veidoja patikšanu! Liels paldies Jums Visiem!"

"Lieliski organizēts, par katru dalībnieku tika turēta rūpe. Kopīga maltīte ir brīnišķīgs noslēgums."

"Ļoti, jo tā bija iespēja interesanti pavadīt laiku un satikt kolēģus neformālā gaisotnē."

"Patika atmosfēra, iespēja pabūt dabā, iepazīt kolēģus."

"Pārdomāts maršruts arī neregulārajiem gājējiem. Var iepazīt citus kolēģus."

 

No 24 aptaujātajiem dalībniekiem visi 24 uz jautājumu, vai vēlētos šādā pasākumā doties vēlreiz, atbildēja pozitīvi, tāpēc varam jau tagad teikt, ka nākamajā semestrī noteikti būs vēl vismaz viens šāda veida pasākums.

 

Dalīties