Šodien, 6. novembrī, izbraukuma spēli aizvadīs basketbola komanda “Latvijas Universitāte”, kas tiksies ar BK “Ogre” komandu Ogres 1. vidusskolas zālē. Spēles sākums plkst. 19:00, kā arī tiešraide redzama Paf Latvian – Estonian basketball league Youtube kanālā.

Ogre šo sezonu iesākusi lieliski un no aizvadītajām sešām spēlēm izcīnījusi tikai uzvaras, dalot pirmo vietu ar VEF Rīga komandu.

Komanda uzvarējusi sekojošas komandas: Jūrmala Betsafe (85:83), BK Ventspils (93:89), AVIS UTILITAS RAPLA (81:73), Valmiera Glass VIA (114:68), BK Liepāja (109:91), Parnu Sadam (81:75).

Komandas rezultatīvākais spēlētājs ir James Batemon (16 punkti spēlē), atlēkušajās bumbās labākais ir Kristaps Dārgais ar vidēji 9.3 bumbām spēlē, kā arī rezultatīvajās piespēlēs ar produktīvu sniegumu izcēlies Rinalds Sirsniņš – 7.5 piespēles spēlē.

Latvijas Universitātes basketbola komanda sezonā guvusi vienu uzvaru un piedzīvojusi piecus zaudējumus, turnīra tabulā šobrīd ierindojoties 14. vietā. Tiesa, Latvijas Universitāte aizvadījusi spēles ar TOP komandām, kas dod cerības, ka komanda var uzlabot savu sniegumu un pacelties krietni augstāk kopvērtējumā.

Renārs Birkāns ir komandas rezultatīvākais spēlētājs ar 12.3 punktiem, labākais cīņā par atlēkušajām bumbām ir Kārlis Žunda – 5 bumbas, kā arī piespēlēs labākais komandā ir Rendijs Feikners (4 piespēles vidēji spēlē).

 

Nākamā komandas mājas spēle paredzēta 17. novembrī plkst. 17:30, kad Latvijas Universitāte aizvadīs spēli pret BK “Liepāja”. Spēles norises vieta – Elektrum Olimpiskais centrs.

   

Dalīties