28. oktobra vienīgajā spēlē Mācībspēki mērojās spēkiem ar Juristiem. Mācībspēkiem bija zināmas priekšrocības, jo viņiem tā bija jau otrā spēle sezonā, taču apņēmības pilnie Juristi tik viegli spēli negribēja atdot.

Pirmajā puslaikā Juristi turējās cieši blakus Mācībspēkiem, gūstot punktus gan no trīspunktu līnijas, gan groza apakšas. Mācībspēki spēli iesāka lēni, pēc pirmās ceturtdaļas būdami priekšā tikai par trim punktiem – 14:11. Kaut otrās ceturtdaļas sākumā Juristi atradās viena metiena attālumā un pat spēlēja neizšķirti pēc Reiņa Kļaviņa precīzā tālmetiena un Sanda Antoma gūtajiem punktiem, tas nebija uz ilgu, jo Mācībspēki sāka atrauties, precīzs no trīs punktu atzīmes bija Guntis Endzels, Kalvis Kazaks un arī Edmunds Mekers. Guntis Endzels deva lielisku pienesumu komandai, izcīnīdams lielāko daļu atlēkušo bumbu. Savu darbu paveica arī Edgars Grigorjevs, kurš otrajā ceturtdaļā guva 15 punktus. Puslaikā Mācībspēki devās, atrazdamies 17 punktu vadībā.

Līdzīgi turpinājās arī otrais puslaiks, Mācībspēki vadību tikai palielināja un guva 33 punktus ceturtdaļā, taču Juristu uzbrukums bija gandrīz pilnībā apstājies – gūti tikai 6 punkti (pa diviem Sandim Antomam, Kristapam Kalvem un Hugo Grūbem). Jau 3. ceturtdaļā šķita, ka spēlei pielikts trekns punkts, to pierādīja arī Mācībspēku aizsardzība un ātrie uzbrukumi. Ceturtdaļas beigās pēc pārķertas bumbas precīzu piespēli pāri visam laukumam komandas biedram atdeva Edgars Grigorjevs, izvirzīdams komandu vairāk nekā pārliecinošā vadībā – 73:29. Ceturto ceturtdaļu godam nospēlēja Juristi, tajā zaudējot tikai par 1 punktu, taču mača iznākumam tas neko nelīdzēja. Ar rezultātu 88:43 Mācībspēki guva uzvaru.

Ar daudzpusīgu spēli izcēlās mača rezultatīvākais spēlētājs Edgars Grigorjevs (30 punkti).

Juristu sastāvā mača rezultatīvākais spēlētājs - Sandis Antoms (12 punkti).

Dalīties