Basketbola komanda “Latvijas Universitāte” šodien, 26. oktobrī, plkst. 20:00 Elektrum Olimpiskajā centrā mēros spēkus ar basketbola klubu “Ventspils”. Tiešraide pieejama Pafbet Latvijas – Igaunijas oficiālajā Youtube kanālā.

Pretinieki no Ventspils jauno Pafbet Latvijas – Igaunijas basketbola līgas sezonu ir iesākuši ar 4 uzvarām un 1 zaudējumu, kas kopvērtējuma tabulā komandai dod trešo vietu, priekšā palaižot VEF Rīga komandu un BK “Ogre”, kas ir izcīnījušas piecas uzvaras pirmajās piecās spēlēs. Ventspils komanda ir pārspējusi sekojošas komandas – BK “Liepāja” (97:46), Parnu Sadam (110:76), Valmiera Glass VIA (107:72), kā arī Tallina Kalev/TLU (97:61), bet piedzīvojusi zaudējumu tieši pret Ogres komandu – 89:93.

Rezultatīvākais spēlētājs komandā ir Ronalds Zaķis, kuram spēlē vidēji 14,8 punkti. Atlēkušajās bumbās rezultatīvākais ir Ryan Shanahan Luther ar 9.0 bumbām vidēji spēlē. Ar  6.0 rezultatīvām piespēlēm ir izcēlies Wesley Lamar Washpun. Iespaidīga statistika bloķētajos metienos ir Klāvam Čavaram, kuram vidēji 3.0 bloķēti metieni spēlē.

Basketbola komanda “Latvijas Universitāte” jaunajā 2019./2020. gada sezonā ir aizvadījusi trīs spēles, izcīnot vienu uzvaru un piedzīvojot divus zaudējumus. Pirmajā spēlē komanda piekāpās VEF Rīga basketbolistiem (58:88), kā arī vēl viens zaudējums pret Jūrmala Betsafe komandu (53:91). Svarīga uzvara izcīnīta pret Tartu Ulikool komandu – 65:59, kas kopvērtējuma tabulā ļauj ierindoties uzreiz aiz TOP8 labākajām komandām, ieņemot 9. vietu.

Latvijas Universitāte rezultatīvākais spēlētājs gūtajos punktos ir Renārs Birkāns, kuram vidēji gūti 11.3 punkti, tāpat viņš ir arī labākais atlēkušajās bumbās, kur viņam izdevies sasniegt 5.0 bumbas katrā spēlē. Labākais piespēļu dalītājs basketbola komandā “Latvijas Universitāte” ir Rendijs Feikners, kuram vidēji 4.5 piespēles.

 

Nākamo spēli komanda aizvadīs izbraukumā, tiekoties ar Valmiera Glass VIA komandu trešdien, 30. oktobrī, plkst. 19:00 Vidzemes Olimpiskajā centrā. 

   

Dalīties