Trešdien, 23. oktobrī, norisinājās Latvijas Universitātes Basketbola līgas trešā šīs sezonas spēle, kurā tikās Ķīmijas fakultātes un Juridiskās fakultātes komandas.

Spēles sākumā Ķīmijas fakultātes komandas spēlētājs Miks Cepure demonstrēja pārliecinošu sniegumu, pirmajā ceturtdaļā gūstot 14 punktus un izvirzot savu komandu vadībā ar rezultātu 18:13, taču pretinieku komandā notika “komandas spēle” un pirmajā ceturtdaļā ar punktiem atzīmējās gandrīz viss starta piecinieks.

Turpinājumā ķīmijas fakultātes komanda ņēma virsroku, pa 2. un 3. ceturtdaļu grozā salādējot 37 punktus un pretiniekiem ļaujot gūt tikai 24 punktus. Pēc trešās ceturtdaļas rezultāts bija 55:37, un tas lika domāt, ka spēle jau gandrīz beigusies, bet ķīmiķu spēku trūkuma (uz spēli ķīmijas fakultātes komanda ieradās 5 spēlētāju sastāvā) un juristu cīņasspara dēļ cīņa bija interesanta līdz pēdējai sekundei, spēlei beidzoties ar rezultātu 63:54 Ķīmijas fakultātes komandas labā.

Rezultatīvākie komandās -  Miks Cepure (29 punkti) un Hugo Grūbe (19punkti).

Nākamās spēles paredzētas nākam pirmdien, kad ķīmiķi tiksies ar Mācībspēkiem, bet juristi cīnīsies pret pedagogiem/vēsturniekiem.

Dalīties