Basketbola klubs “Latvijas Universitāte” jauno Pafbet Latvijas – Igaunijas basketbola sezonu uzsāks jau rīt, 2. oktobrī, laukumā tiekoties ar VEF Rīga komandu. Spēles sākums paredzēts plkst. 19:30 Elektrum Olimpiskajā centrā.

Kā jau minēts, basketbola klubam “Latvijas Universitāte” šī būs jau desmitā sezona augstākajā basketbola divīzijā un komanda četras reizes ir spējusi iekļūt izslēgšanas turnīros.

Galvenā trenera Gunta Endzela komentārs par jauno sezonu: “Kas attiecas uz desmito sezonu – desmitā sezona tā ir priekš statistiķiem, teiksim, personīgi man tas nekādu papildus atbildību neuzliek. Un es domāju, ka tas mūsu attieksmē pret darbu, pret spēlēm, pret sadzīvi neko nemaina. Mēs tāpat pieturēsim to kursu, ko pēdējos gados esam ieturējuši un spēlēsim ar pilnu atdevi un pilnu jaudu, neatkarīgi no tā, kura šī sezona ir pēc skaita.”

Basketbola klubam “Latvijas Universitāte” pamatojoties uz treneru lēmumu ir apstiprināts jauns komandas kapteinis – Renārs Birkāns

Pats Renārs Birkāns par kapteiņa lomu: “Pirms man tika uzticēti šie pienākumi es klusībā arī cerēju, ka tas tā notiks, tāpēc esmu ļoti priecīgs. Jutu, ka šosezon es esmu tas, kas varētu uzņemties un veikt šo darbu. Tā būs vērtīga pieredze no kuras varēšu daudz ko mācīties un izmantot manā turpmākajā basketbola karjerā un dzīvē. Protams, tam līdzi nāk arī atbildība, bet pārlieku lielu spiedienu es neizjūtu, jo es darīšu to, ko es gribēju un to, kas man patīk.”

 

Pirmā mājas spēle 13. oktobrī pret Tartu Ülikool komandu plkst. 17:30 Elektrum Olimpiskajā centrā.

 

Desmitās sezonas BK “Latvijas Universitāte” spēlētāji: Adrians Šnipke, Aivis Lēmanis, Alberts Putāns, Artis Arnītis, Arvīds Dambenieks, Edvards Mežulis, Everts Ramza, Gustavs Kārlis Kampuss, Jānis Gertners, Kārlis Žunda, Niks Līnis, Niks Salenieks, Reinis Avotiņš, Renārs Birkāns, Rendijs Feikners, Roberts Bērze, Roberts Kāpostiņš

 

Veiksmi un panākumus jaunajā Latvijas – Igaunijas basketbola līgas sezonā!

 

Dalīties