No 3. līdz 7. jūnijam Mongolijā notiek U18 Pasaules kausa izcīņa 3x3 basketbolā. Izlasē spēlēja arī trīs LU/BS Rīga spēlētāji – Rihards Aleksandrovs, Roberts Bērze un Everts Ramza.

Komanda otrdien aizvadīja pirmās divas grupas spēles un piedzīvoja divus zaudējumus, taču šodiena jau izdevās daudz veiksmīgāka – uzvarētas divas spēles. Vēl tika saglabātas cerības uz tikšanu starp labākajām astoņām komandām, taču pretinieki nospēlēja mums neizdevīgi un iznākumā 9. vieta. 

Šīs dienas spēļu iznākumi:

  • Spēle pret Baltkrieviju – 19:18
  • Spēle pret Gruziju – 21:19

Rihards Aleksandrovs: “Šodien mums bija divas svarīgas spēles un abas divas mēs uzvarējām. Jau no paša rīta bijām noskaņojušies spēlēm, kārtīgi atpūtāmies un devāmies uz spēlēm. Baltkrieviju un Gruziju uzvarējām ar labu komandas garu un pozitīvām emocijām, izlikām visu kas mums bija, taču mums nepaveicās un no grupas netikām ārā”.

Roberts Bērze: “Šodien abas spēles uzvarējām, ieguvām labas emocijas un nospēlējām divas labas spēles. Diemžēl Gruzija zaudēja Mongolijai un mums vairs nebija iespēja kvalificēties labāko astotniekam, bet neskatoties uz to ieguvām labu pieredzi.”

 

Dalīties