Ceturtdien, 25. aprīlī, norisinājās šī mācība gada 2. LU florbola nakts turnīrs. Bija pieteikušās 7 komandas – “Tīri uz izbrīnu”, “Baikāls”, “Risk-free over”, “Vakcinētie bērni”, “Orgānu donori”, “Kamazs” un “Petūnijas”-, un tās visas spēlēja vienā grupā. Sākumā tika izspēlēts grupu turnīrs- katra komanda spēlēja ar katru, lai uzzinātu 4 stiprākās komandas, kas sacentīsies mazajā un lielajā finālā attiecīgi par trešo un pirmo vietu.

Grupu turnīrs notika 11 kārtās, katrā kārtā vienlaicīgi pa 2 spēlēm. Katrai komandai spēles bija ļoti daudz, bet atpūtas maz, tāpēc jau pēc kādas 4. kārtas spēlētāju sejās bija novērojams nogurums. To ļoti labi varēja redzēt arī pēc rezultātiem- ja pirmajās spēlēs bija pārliecinoši 3 stiprākās komandas, tad uz beigām visu komandu spēki izlīdzinājās, piemēram, komandas “Risk-free over” un “Tīri uz izbrīnu”, kuras grupu turnīrā izcīnīja attiecīgi 1. un 2. vietu, pēdējās spēlēs spēja izcīnīt tikai neizšķirtus pret finālos netiekošām komandām. Jāuzteic ir meiteņu pārstāvētā komanda “Petūnijas”(redzama bildē), kura vienīgos vārtus turnīrā guva pret spēcīgo “Risk-free over” komandu.

Īstās cīņas sākās finālos, kuros noskaidrojās šī mācību gada 2. Florbola nakts medaļnieki. Par trešo vietu mazajā finālā cīnījās komandas “Kamazs” un “Baikāls”, bet par pirmo jau minētās “Risk-free over” un “Tīri uz izbrīnu. Diemžēl vienā no pēdējām grupu turnīra spēlēm komandas “Kamazs” viens no līderiem satraumējās, tāpēc finālā viņi spēlēja nepilnā sastāvā. Baikāls to izmantoja un pārliecinoši uzvarēja ar rezultātu 3:0, izcīnot bronzas medaļas.

Lielajā finālā, kā jau ierasts, bija daudz sīvāka cīņa- pēc 8 pamatlaika minūtēm spēles rezultāts bija neizšķirts, tāpēc notika pēcspēles metieni, kuros ar 1 gūto vārtu pārsvaru uzvaru izcīnīja un par šī mācību gada otrā LU Florbola nakts čempioniem kļuva komanda “Tīri uz izbrīnu”.

Dalīties