Latvijas Universitātes Sporta centrs sadarbībā ar Latvijas Universitātes Studentu padomi organizē ikgadējo fanu konkursu “Fakultātes basketbola tribīnēs”, kurā studenti veido fanu atbalstu grupu un kopīgi gan apmeklē BK «Latvijas Universitātes» basketbola mājas spēles, gan cīnās par konkursa galveno balvu.

Konkurss sāksies no 3. marta  un norisināsies līdz 24. martam (3.,10.,21.,24.marts). Konkurss notiek Olybet Latvijas-Igaunijas basketbola līgas basketbola kluba “Latvijas Universitāte” mājas spēļu laikā - Elektrum Olimpiskajā centrā (Grostonas ielā 6b).

Mājas spēļu grafiks, kurās ir paredzēts fakultāšu konkurss:         

          - 3. marts 17:30 LU – Jūrmala Betsafe;

          - 10. marts 17:30 LU – TALTECH;

          - 21. marts 20:00 LU – BC Kalev/Cramo ;

          - 24. marts 17:30 LU – AVIS UTILITAS Rapla.

Konkursa fināls norisināsies 24. martā, kuram kvalificēsies trīs komandas, kas būs sasniegušas TOP3 augstākos žūrijas vērtējumus.

Dalībnieki šim konkursam var pieteikties līdz 7. martam. Fanu komandām ir jāpiedalās vismaz 2 no 3 spēlēm. Marta ceturtajā spēlē notiks fanu konkursa fināls, uz kuru tiks 3 labākās komandas.

Fakultātēm ir iespēja savākt savu fanu komandu, apmeklēt basketbola komandas “Latvijas Universitāte” mājas spēles bez maksas, fanot, atbalstīt, pavadīt forši laiku ar aktīvistiem, kursa biedriem un beigās vēl tikt pie lieliskām balvām (piemēram, iepriekšējos gados galvenās balvas ir bijušas tādas kā brauciens ar prāmi uz Stokholmu, biļetes uz festivālu “Laba daba” u.c.)

Visas komandas, kuras piedalīsies konkursā tiks vērtētas pēc sekojošiem kritērijiem:

          - Spēļu apmeklētība;

          - Komandas vizuālais tēls (oriģinalitāte, plakāti, identitāte);

          - Aktivitāte tribīnēs (saukļi, kustības, aktivitāte);

          - Katras spēles puslaika pārtraukumā komandām tiks uzdoti divi jautājumi, lai noskaidrotu, cik labi viņi pazīst BK «Latvijas Univeristāte».

Šajās basketbola spēlēs fakultāšu fanu komandas sacentīsies viena ar otru, ierodoties pēc iespējas interesantākos tērpos, bļaujot pēc iespējas skaļāk pašu izdomātos saukļus, esot atraktīvi, radoši un redzami. Kopumā jautri pavadīts laiks kopā ar draugiem nedaudz ārpus pierastajām un tipiskajām vietām! Ar sīkāku informāciju iespējams iepazīties Latvijas Universitātes studentu konkurss ,,Fakultātes basketbola tribīnes” nolikumā.

Par skaļām tribīnēm un tiekamies BK “Latvijas Universitāte” mājas spēlēs!

 

 

Dalīties